torstai 2. helmikuuta 2012

Tarvitsen ensiapua näille hiuksille!! Maantienvärinen tyvi ja mustat latvat ei taatusti ole enää tämän päivän juttu! Taidan pitäytyä vielä vähän aikaa mustassa värissä ja leikata vaikka otsatukan, kesällä aurinko vaalentaa tukkaa aina sen verran että silloin olisi otollisempaa värjätä hiukset vaaleammiksi.

Miltäs tasapitkä otsatukka ja latvat kuulostaisivat?  Tylsältäkö? Jotain on tehtävä. Naisen on tehtävä mitä naisen on tehtävä. Juoda valkkaria ystävien seurassa ja manata mualiman kurjuutta.

 

Pelleltiin ravintolan vessassa ;-) Lapset on terveitä, kun ne leikkii!

Ulkona on pirun kylmä liki -18 astetta. Juuri otollinen aika bemarin termostaatin hajoamiselle. Huomenna nähdään syödäänkö loppukuukausi sitten nuudeleita. Sormet ristiin, aamusta auto korjaamolle..
Hytisin ulkoilmaakin kylmemmässä autossa liikennevaloissa ja kuinka haaveilinkaan kuumasta saunasta..
Nyt se lämpöinen sauna odottaa, mutta paljastan ensin pienen saunarituaalini osasen; TAIKATAHNA... (En keksinyt krapulapäissäni hienompaa sanaa sille.)
Ennen saunomista valmistan aina pienen erän taikatahnaa väsyneille pakkasen syväjäädyttämille kasvoille.
 Niinkin yksinkertainen resepti kuin oliiviöljy+sokeri on maailman paras, edullisin ja helpoin kuorinta-aine kautta historian. Sitä voi muuntaa mintunlehdillä, hunajalla, ruusunterälehdillä ym. ja säilyttää vaikka pilttipurkissa. Sokeri poistaa kuolleita ihosoluja ja puhdistaa, samalla öljy imeytyy kasvoihin ja kosteuttaa. (Mikä parasta, voi tämä komeampi puoliskomme nauttia tästä makeasta mausta ihollasi hoidon jälkeen ;-) Erittäin toimiva myös rohtuneille huulille! Toinen pikahelpottaja rohtuneille huulille on veteen kastettu sokeripala. Sokeri irroittaa rämmäleet huulista helposti repimättä huulia haavoille. Rasvaa päälle ja voilá! Pusuhuulet ovat jälleen käyttökelpoiset.
Suosittelen kokeilemaan, jäät koukkuun ihanan pehmoiseen ihoosi pikahoidon jälkeen ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥