maanantai 8. elokuuta 2011

Maanantaisähellystä

Maanantaiaamu lähti käyntiin siivousspurtin merkeissä, ennen kuin kahvia olin kuppiini saanut.
Tiskit tiskattu, siivottu ja pyykit koneessa jo ennen puolta kymmentä. Hulluksi varmaan tullut..
Tällainen kahvinarkomaani ei saa kyllä mitään aikaiseksi ennen lämmintä kupposta kahvia.
Laitoin taustalle soimaan legendaarista vanhaa Massive Attackia ja keräsin kasan vaatteita soffalle, mistä saisin tämän päivän setin päälleni. En muistanut tuota ihanaa beigeä ponchoa edes omistaneeni, joten se saa koristaa päivääni tänään kun lähden hakemaan tuota "uutta vanhaa" autoani. Annoin äitille kerran kirpparilta löytämäni Guccin laukun joka somistaa tuota ponchoa täydellisesti. Jotenkin laukku on palautunut luokseni jälleen. eherm.. En kai MINÄ nyt sitä voisi äitiltä viedä.. Tavaroiden muuton lomassa toiseen laukkuun, löysin sieltä pohjalta nätin puisen rannekorun. VoilÀ! Leggarit jalkaan vielä ja menoksi.

Kirpparikierros kutsuu. Onneksi kaupunkiamme on siunattu viidellä kirpputorilla. Siellä saa aikansa kyllä kulumaan ja harvoin tulee päiviä, milloinka ei mitään löytäisi. Pakonomainen kumma tarve löytää jotain, kun kerran kierrellään. Kirpparilta saa paljon inspistä kokeilla uusia luomuksia ja settejä, kun hintakaan ei ole paha vakkei ihan nappiin menisikään. Kun lukee paljon muiden blogeja ja imee itseensä erilaisia tyylinäkemyksiä, voi keksiä mitä näyttävimpiä luomuksia pienillä yksityiskohdilla muunneltuna. Muuten maanläheiseen settiin valitsin isot helmikorvikset, jotka saavat nopeasti koko asun näyttämään fiinimmältä. Kas näin. Olen valmis autokauppoihin. :)
Leipurina en juuri pysty käyttämään kynsilakkaa, mutta pyrin pitämään ne siistinnäköisenä valkoisella kynsikynällä. Sillä saa nopeasti kynnet siistiksi ilman lakkoja, kasvoöljyllä kynnet saa myös kiiltämään. Halvin pikamanikyyri kiireiselle, suosittelen!
 Tätä väriä haluaisin ehdottomasti kokeilla. Mutta mistä ihmeestä tuota löytää? Rautakaupasta kromispraytä? (kö????)
  Adios, metsästys alkakoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥