tiistai 3. marraskuuta 2015

Chloe's pidennykset

https://chloes.fi/
Heips! Olen tosiaan saanut kokeiluuni seuraavanlaiset ihanuudet! Chloe'sin pidennykset ovat olleet minulla nyt noin viikon käytössä ja olen ihastunut kovin näihin ja jaan teille nyt ensivaikutelmia.

Ne saapuivat nätisti pakattuna ja aivan eritavalla huoliteltuna kuin aikaisemmat tilaamani hiukset. Kaunis valkoinen laatikko, jossa hiukset olivat omassa  söpössä säilytyspussissaan. Pakkaukseen oli laitettu mukaan kosteudenpoistaja ja 4 varaklipsiä hiuksille, joten noinkin yksinkertaiseen asiaan kuin paketointiin on todella panostettu! Mulle tuli ainakin heti semmoiset hyvät vibat, että nyt on laatua käsissä.

Hypistelin heti hiuksia ja ne tuntuivat todella paksuilta tyvestä latvaan, sileiltä sekä taipuisilta. Yllätyin hiusten suuresta määrästä vaikka tiesinkin, että paketissa on tosiaan 140g ehtaa hiusta! Se taatusti riittää paksumpaankin luonnonkiharaan tukkaan, eikä jää hiirenhännäksi, mikä itsellä on usein harmina klipsejä käyttäessä. 
Tässä alempana minulla on kädessä vain pari osiota, josta näkee kuinka paksua ja terveenoloista tukka on.
  Ja kuten tässä näkee, hiukset
ovat paksut tyvestä latvaan, mikä minulla on ainakin ehdoton kriteeri hiustenpidennyksiä valitessani! 
Lisäklipsit ovat myös plussaa, sillä itse olen onnistunut hajottamaan klipsejä useamman kerran ja on mukava saada ne korjattua täsmälleen vastaavanlaisilla.


Sain mukaan myös hiuksille ihan ikioman säilytysratkaisun! Voiko ruhtinaallisemmin hiuksia enää säilyttää? Omassa niille suunnitellussa henkarissa ja säilytyspussissa. Voi juku.

   
Kokeilin pikaisesti hiuksia ja sävy osui aika hyvin nappiin. Jätin ison 4 klipsin osion kokonaan pois tässä ja tukkaa on silti riittävästi päässä. Ensitunnelmat näistä pidennyksistä ovat todella hyvät ja odotan paljon laadulta. Hiuksia harjatessa ei ole juuri lähtenyt hiuksia irti ompeleista eikä latvat ole menneet huonoksi. Mutta katsotaan miten tukka palvelee pidemmän ajan jälkeen, ensivaikutelmien perusteella voin lämpimästi suositella. Asiakaspalvelu on myös hyvin ystävällistä ja auttaa oikean värisävyn valitsemisessa. Pituutta näillä on 50cm (valikoimasta löytyy myös 40cm) ja sävy on #613.
Nämä kyseiset pidennykset löytyvät täältä
 

I love 'em!

1 kommentti:

  1. Oh vau ihaaanat!! Mie oon kitkutellu nyt jo useemman kuukauden ilman pidennyksiä ja ei oo yhtään kivaa :D

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥