tiistai 8. marraskuuta 2011

Chocolateholic

Päivä on ollut täynnä suklaisia sävyjä, tuoksuja ja makuja. Ah! Sokerina kakun päällä lakkasin kynnet suklaan ruskeiksi illasta ja nautiskelin Viennetan suklaajäätelökakkua (tarjouksessa 1€ kaupoissa rajoitetun ajan!)
:-) Kylvin suklaisessa kylpyvaahdossa ja hain pussillisen suklaata Makuunista.
Love potion-hajuvesi Oriflamelta on tullut suosikkituoksukseni lukuisten joukossa ja voin ylpeästi kantaa tuota suklaisen suloista tuoksua päivästä toiseen! En vainkyllästy tuohon maksimaalisen tuoksujen hekumaan.
Nyt jos koskaan kannattaa tilata, jos haluat hemmotella itseäsi tai muita ehkä seksikkäimmällä ja upeimmalla hajuvesiluomuksella ikinä!
(ja mikä parasta, edulliseen hintaan!)
Jo itse pullokin sykkii viehkeän ihanaa olemustaan ja koko sarjan tuotteet ovat olleet ihan huipputavaraa. Suosittelen lämpimästi lämmittämään suklaaholistien mieltä ja parisuhteita ;)
Voit tilata hajuveden tai koko setin halutessasi täältä.

Suklaan ylensyönnin aiheuttama sokeri-juoksu-hiksu-poksukohtaus sai koko asunnon uuteen uskoon. Pihan luumupuussa komeilee nyt säihkyvät jouluvalot ja sisällä punaiset pöytäliinat, jouluvalot, olkiporot, tontut, kynttilät ym. ym. ym. joulutilpehööriä. Ihanaa!
Musta tulee kuulemma ihan friikki joulun aikoihin. ;-)
Harmi etten saa kuvia lisätyksi ennen kun käyn hakemassa uuden usb-piuhan kameralle, olisin halunnut jakaa tämän joulutunnelman täällä :/
Äiti oli ostanut minulle Gucci guilty- hajuveden, jota toivoin lahjaksi.
Ihana Äiti.. Siinä on toiseksi paras hajuvesi..
Sain myös vihdoin haettua uudet mustat kiilakorkoni, joita niin kaipasin koiran herkuttelun jäljiltä, kipsutellut ne jalassa kotona ja ihastellut .. <3
Huomenna laitetaan myös putiikin näyteikkuna joulukuntoon, pääsee pimatsut jälleen askartelemaan töissä..
Jouluisia ajatuksia viltin alta, öiöi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥