maanantai 14. marraskuuta 2011

Good morning!

Anteeksi aikaisempi vuodatukseni, jospa nyt kirjoittelisin vähän iloisemmissa tunnelmissa.
Aamu on ollut suorastaan taianomainen, aurinko on hiljaa noussut ja taivas on vaaleanpunainen, oli ihana istua ulkona terassilla viltin kanssa ja juoda aamuteetä .. Päivän pläänit alkaa uimahallilla ja solariumilla, hengailulla ja sitten kiinalaiseen syömään =) Vaikkei rahatilanne olekaan kaikkein parhain tällä hetkellä, on pakko vähän rentoutua ja nauttia viikon ainoana vapaapäivänä.



Mikäkähän paketti mahtoi tulla postiin, kun kännykkään tuli viesti että pakettinne on postissa, veloitus 0€? Ei mitään ideaa, mikä mahtaisi olla vaikka on tullut tilailtua kaiken näköistä. Jännityksellä odotellaan, mitä siellä mahtaa olla .... VAATTEITA!

Yhdessä pienessä putiikissa oli nomination-korun palat tarjouksessa, joten hyödynsin tämän ja ostin ystävälleni joululahjaksi 2 palaa, kultaisen enkelin ja kirjaimen "H" timanteilla... Toivottavasti ne ovat mieluisia, ne oli aika kauniita ..=)
En tiedä miksi, mutta joululahjojen antamisesta kaikille tulee ihan pakkomielle jokaisena jouluna.
Kaikkien on saatava jotain kivaa, ettei kukaan jää ilman huomiotani ja rakkauttani! Aloitin melko aikaisin joululahjojen tilailun ja ostelun, vaikka yleensä JOULUPÄIVÄNÄ on parhaimmat alet kaikissa myymälöissä ja superihania kalliitakin lahjoja saa jopa -70%!
Esimerkiksi Sokoksista on löytynyt hyviä edullisia lahjoja ystäville ihan viime tingassa.
(Ja tottakai itselleen kannattaa samalla pyhittää noita edullisia aarteita ;)

Anyway, päivittelen lisää iltapäivällä. Asiaa on vielä paljolti!
Muunmuassa iltapäivästä laittelen pientä skabaa pystyyn, jotta saadaan lukijoita sivuille.. =)
Mutta siitä lisää myöhemmin, Adios ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥