perjantai 25. marraskuuta 2011

Homing

Pikkujouluiluja kahdestaan kultaseni kanssa kynttilöiden valossa, kinkun ja herkkulaatikoiden tuoksujen ympäröimänä. Pimeät kadut jouluvaloineen ja kinkkumaistiaiset Sokoksessa herättivät rahvaassa poikaystävässänikin pienen tontun henkiin, jonka sain jäämään kotiin perjantai-iltana jouluruoan voimin ;-). Kerrankin kotona kahdestaan perjantai-iltana!
Tässä illan erikoisresepti, joka taatusti lämmittää parisuhteen arkea ;.)
Alkuruoaksi suukkoja, haleja viltin alla, lämmintä glögiä, homejuustoa pipareiden kanssa ja hyvä elokuva ruokaa odotellessa.

Pääruokana tarjoillaan sinappikuorrutettua kinkkua ja laatikoita, tuoretta leipää ja leikkeleitä Salkkareiden lomassa,  jälkiruokana Taffelin grills- sipsejä ja pippurikermadippiä (mihin juuri ihastuin totaalisesti muutama päivä sitten..) ja Viennetan choco nut- jätskikakkua. Loisteliasta sanoisinko ;-)



Pikkujoulut lähestyvät ja etsiessäni mekkoa tuleviin juhliin ihastuin vaikka mihin verkkokauppojen sivuja selaillessani. Nellyltä melkein oskoskoriin klikattuja ihanaisia..


 
     


WTF
Löysin samalla reissulla karmivia kenkiä... Prrrrrrrrrrrrrrr...


Nämä nähdessäni poistuin Nellyn sivuilta sen sileän tien ja palasin tutun ja turvallisen H&M:n valikoiman pariin. Ihastuin seuraavaan mekko ehdokkaaseen, josta kokosin pikkujouluihin pienen kokonaisuuden samalla haasteen tehden. :-) Bloggareille haasteena on luoda pikkujoulukokonaisuus. Pidän itse hyvin pelkistetyistä asuista ripauksella pientä räikeää silausta, joka tässä tapauksessa on punainen huulipuna. Se voi olla värikkäät kynnet, laukku, silmämeikki, hiuskoriste tai mitä tahansa mikä erottuu hyvin neutraaleista väreistä.
 




           
Maha on täynnä, tervantuoksuinen sauna on lämmin ja oriflamen ihanat kuorinta-aineet lämpenevät  saunan lauteilla.. Karibian lämpö kutsuu siis...  :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥