keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Love Packet

Vapaapäivä meni pitkäksi jälleen, kun käytiin syömässä, kiertelemässä, kahvilla, uimahallissa, solariumissa..
On se rankkaa tuo relaaminen vapaapäivänä, kun illasta uni tuli miltei heti ja pääsin ylös sängystä vasta äsken :-) Illasta töihin ja töistä puheenollen soittelin eilen pomolleni ja ehdotin, että otettaisiin eräs ystävättäreni työharjoitteluun joulusesongiksi! Mahtavaa! Hän oli innoissaan tästä ideasta ja he sopivat tapaamisen torstaille. Yey, loppu onkin ystävästäni kiinni, tiedän kyllä että hän pärjää hyvin! En malta odottaa, että pääsen opettamaan ja jakamaan leivoksien salat tälle ihanalle ja ahkeralle pikku blondille ;-)

Oriflamen pakettihan se siellä postissa oli ja pääsen vihdoin kokeilemaan balance shakea, jos saisin nuo pari kesän aikana tullutta kiloa pois pikkujouluiksi .. Eilen alkoi skaba ystäväni kanssa, Balance Shake versus karppaus! Parin viikon päästä nähdään kumpi on tuottanut enemmän tuloksia :-)
Livahdin eilen uimahallissa vesijumppaan ja kyllä tuntui! Veden alla oli paljon vaikeampi toteuttaa ohjaajan tekemiä liikkeitä, kun tunsi olevansa uimakyvytön valas.. H nauroi, kun olin ainoa nuori ja yritin pysyä mummojen tahdissa kieli keskellä suuta ..:-) Lauantaina onkin vesizumba! En malta odottaa tuota! Uiminen on todella rentouttavaa ja ihanaa, ajatukset nollaantuvat sukeltaessa sinisessä lämpimässä vedessä ja juttutuokiolla porealtaassa ystävän kanssa. Eikä harrastus ole kovin kalliskaan!
Suosittelen!
Palkitsin itseni myöhemmin H&M:ssa vierailtuani pehmoisella paitiksella :)

           
Ihanat nauhakiilakorot.. Ostin tuommoisen kukkalaukun Veromodasta hintaan 6EUROA ;O
En selvästi ole vieläkään päässyt yli puuterin ja kerman eri sävyistä,"ponnisteluistani" raivata lisää tilaa muille väreille.
Mwaaaaah... Täytyy kyllä myöntää ettei tuo shake ole maailman parhaimman makuista.. Se näytti juoksettuneen tuohon lasiin tähän kirjoitellessani..

 Löysin muuten eilen youtubesta AIVAN USKOMATTOMIA meikkausoppaita! Kokeilkaa haulla MICHELLE PHAN tai DOPE2111, Löydät meikkausvideot täydellisellä opastuksella. Katsokaa esimerkiksi Angelina Jolien tai Adriana Liman meikkiä. En voinut uskoa silmiäni, kun paljastui minkä näköisiä meikkaajat oikeasti olivat! Meikkaamisella voi siis todellakin vaikuttaa ulkonäköönsä, tässä siitä todisteet:)

                                                                   Angelina Jolie

Kim Kardashian

Adriana Lima

Oikeasti.. Tuo on yksi ja sama henkilö noissa videoissa, ei uskoisi!

Työt kutsuvat! Koitan kehitellä jotain kivaa. :-)
Ihanaa keskiviikkoiltaa kaikille, kohta ollaan jo viikon paremmalla puolella. Kommentoikaa ihmeessä noista meikkausoppaista ja muusta, ihan pakko päästä kokeilemaan viikonloppuna tuota Adriana Liman meikkiä :-)

Adios!Muah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥