lauantai 26. marraskuuta 2011

Oriflame intoilua

Liityttyäni Oriflamen edustajaksi, kaapit ja hyllyt suorastaan pursuavat kaikenlaista kosmetiikkaa, ihonhoitotuotteita, meikkejä, tuoksuja, näytteitä.. Mukavasta ja viattomasta harrastuksesta uhkaa tulla vakava tilanpuute koko asuntooni, nimittäin aina jostain tuntuu putoavan jotain, vaikka kuinka varovasti yrittää ottaa yhden tavaran pöydältä tai vaikka koira vain heiluttaa häntäänsä.. Ja mihinkään ei mahdu lukemaan saatika levittämään aamulehteä. Olen yrittänyt karsia pois vähemmän käyttämiäni (ja käyttämätöntä!)  kosmetiikkaa lahjapusseihin ja parempiin koteihin.

Osa tuotteista nousi suosikeiksi, joita voin lämmöllä suositella kaikille, jotka tykkäävät hemmotella itseään ja leikkiä ihanilla tuoksuilla;-)

Ehdottomasti yhdeksi hajuvesisuosikiksi nousi Love potion - tuoksu, josta olen jaksanut hehkuttaa nyt useampaan otteeseen. Tuoksu muistuttaa hieman Christina Aguileran by Night- tuoksua, mutta on täyteläisempi, hienostuneempi, vaniljaisempi, suussasulavan suklaisempi ja paranee iholla ollessaan.
(ja pysyy pitkään ++++)

 
Suosittelen kaikkien tuoksufanaatikoiden kokoelmiin, tätä teidän pitää ehdottomasti kokeilla! Tältä tuoksuu sensuelli rakkaus.
Sarjaan kuuluu myös hierontaöljy ja liukugeeli.
Löydät tuoksun täältä.

Toinen ehdoton ja kokeilemisen arvoinen hajuvesisuosikkini By Marcel eau de parfum, jota
käytän arkituoksuna. Naisellinen ja glamouria puhkuva hajuvesi
kaikille tyylitietoisille chickseille ;-)

 
Voit tilata tuoksun täältä.


Pieni kätevä ja todellinen monitoimipakkaus kasvoille, kulkee aina mukanani.
Tällä monikäyttöisellä paletilla voit korjata ihon pienet virheet kuten tummat silmänaluset, punoittavan nenän, näppylät ja epätasaisuudet. EHDOTON MUST- tuote jokaisen naisen meikkilaukkuun pelastamaan päivä tarpeen tullen. Toimii ja pysyy erittäin hyvin meikkivoiteen ja puuterin alla ja takaa siistin tasaisen lopputuloksen meikillesi. Peittää hyvin, mutta luonnollisesti.


Voit tilata tuotteen täältä.

Meikkilaukun toinen valloittanut tulokas, Eyebrown kit by Oriflame.
Tällä saa vahan ja värin avulla kauniit ja luonnolliset kulmakarvat ilman kynämäisiä epätasaisuuksia.
Ja mikä parasta, väri pysyy pesuun asti kuin koskemattomana. Sopii niin tummille, kuin vaaleaveriköillekin itse sekoitettavan sävyn ansioista, joka kiinnitetään vahan avulla.
Suosittelen satsaamaan tähän, jos pidät luonnollisemmasta lookista.
Sisältää myös loistavan ohjeen, miten saada parhain tulos kulmakarvoille!


Voit tilata tuotteen täältä.


Beauty Perfect Blush- poskipuna yhdessä poskipunasiveltimen kanssa saavat ihanan hehkun poskille.
Poskeni valloittanut väri on Glowing Peach. Helppo levittää ja pitkäkestoinen.
 



Kello käy ja kukkuu, pitää valmistautua iltavuoroon. Myöhemmin tulossa jouluinen postaus, jossa käsitellään joululahjojen parhaimmistoa ;-)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥