sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Kesätouhuja

Well hello there!

Pipefesteistä on selviydytty ja ensviikolla olisi huikean hauska reissu tiedossa kaljakellunnoissa! Tänään on ollut niin helle ja kuumuus, ettei koko päivänä ole juuri jaksanut tehdä mitään ihmeempiä. Lomalaisen asunto se alkaa vaan näyttää siltä, että lomalla ollaan tosiaan.. Vaatteet on pengottu ja joka puolella on laukkuja matkatavaroineen, kylmälaukkuja ja vaatemyttyjä, mutta tästä sekasotkusta huolimatta päätin istua alas, korkata siiderin ja nauttia terassilla auringon lämmöstä ja laittaa taustalle soimaan vähän dubstepiä.. Tykkääkö  muut tästä musiikin genrestä?

Voitin Moumoun arvonnan ja sain palkinnoksi lahjakortin, jonka jo käytinkin ja Essien uutuus kynsilakkalajitelman aivan ihanissa sävyissä! Olen vaihtanut ahkerasti kynsien sävyä ja ihastunut eritoten tähän siniseen sävyyn! Ja mitä muuta näihin Essien lakkoihin tulee, hinta-laatusuhde kulkee käsikädessä näissäkin tuotteissa, nimittäin näillä kymmenen euron lakoilla on niin syvä pigmentti, että vaaleansiniselläkin voi peittää mustat kynsilakat yhdellä kerroksella. Ja mitä pysyvyyteen tulee, ne eivät ole tämän viikonlopun reissulla kuluneet edes kynsien kärjistä pois!

Käytiin myös landella synttärikemuissa. Kyllä mä vaan olen niin luonnonlapsi, että kaikkein rentoutunein ja parhain olo tulee luonnonkeskellä pois kaupungin tomusta ja kiireestä. :) Nautin tuosta reissusta ihan hirveän paljon :')


Mahtavaa kesää kaikille!!! <3

2 kommenttia:

  1. kynsilakkasi on aivan ihanan väristä!<3 ja tuo rusettisormus ihana myöskin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mwihiii, tykkään ihan sikana noista sävyistä :) tota vihreää en tosin ole tainnut kokeilla vielä :D

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥