maanantai 8. heinäkuuta 2013

Täydelliset kulmakarvat?

Huomenta!

Haluaisin kuulla hieman mielipiteitä semmoisesta minulle ajankohtaisesta jutusta, nimittäin meikkauksesta. Olen pohtinut tässä muutaman päivän tätä muuttumisprosessiani ja muutettuani tukkani mustasta blondiksi, olen törmännyt muutamaan epäkohtaan niin meikkauksessa kuin vaatetuksessakin, joita ennen ei tullut mieleenkään tummatukkaisena.
Hiusten värin muutoksen myötä olen joutunut meikkaamaan vähän erilailla kuin ennen, vaalea kultaan/keltaiseen taittava tukka saa kasvot näyttämään helposti punakalta ja kalpealta, vaikka ennen en koskaan kärsinyt punertavasta ihosta. Joudun nykyään käyttämään aika tuhdisti meikkivoidetta ja käyttänyt St. morizia myös kasvoihini, mutta näytän mielestäni silti kalpealta ja liikaa ruskettavia läträtessä tulee sellaisen vähän nuhjuisen näköinen.
 Olen pohtinut paljon näitä Fit me- meikkituotteita, mutta miten sen voi sillain oikeasti ammatillisesti tutkia, mikä on ihon oikea sävy? Minulla tuntuu muuttuvan se muutenkin vähän väliä niiden ruskettavien vuoksi.  Kaupassa on toki testerit, mutta monena kertana sävy ei ole ollutkaan hyvä muutamankin päivän käytön jälkeen tai jos sävy on hyvä, niin sitten meikkivoide kuluu nopeasti pois tai tekee ihon hirmuisen rasvaisen näköiseksi..

Toiseksi minua mietityttää kulmakarvat. Ne ovat olleet minulla aina melko tuuheat ja tummat, mutta nyt en oikein tiedä mikä muoto sopisi vaaleaverikölle sävystä puhumattakaan. Minulla on yhä samat "tummatukkaisen" meikit, jolla saan itseni helposti näyttämään joltain alpiino turkkilaiselta.. :D
Netistä kuvia katseltuani löysin myös aika mielenkiintoisen kuvan erilaisista malleista:



Minua mietyttää, voiko parhaiten sopivat kulmakarvatkin päätellä jotenkin kasvojen muodosta tai silmienväristä?

Kiitos, jos jaksatte jakaa mielipiteitä näistä :)

8 kommenttia:

  1. Just lueskelin pikkusiskon Demi -lehteä (oi kyllä :D) Ja siinä oli juttua että millaset kulmat käy kasvojen mihinkin kasvojen muotoon. Ainakin neliönmallisille kävi tollaset "jyrkemmät" kulmat vähä niinku noi mysterious tossa kuvassa. Sitte sydämen muotosille kasvoille tais käydä tommoset vähän enemmän kaarevat, jotain ton sexyn ja glamorousin väliltä :D Ovaaleille kasvoille glamorousin ja dramaticin väliltä.
    Voin koittaa ettiä sen jutun huomenna jos muistan. Ja sori tää kilometri kommentti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai vitsi, mites sattuikaan!! Meen heti kurkkimaan demin nettisivuja, josko sieltä löytyis jotain tästä aiheesta. ;) Kiitti ano vinkistä ja jos löydät vielä sitä lehteä ja juttua niin kiinnostaisi kuulla siitä lisää! :)Pusuja kilometrikommenttori ;)

      Poista
  2. Mä tuun TAAS kommentoimaan sulle mutta minkäs teet kun sun postaukset on aina ollu niin ajankohtasia munki elämässä että pakko jakaa tuntemuksia ja vinkkejä jos vaan voin auttaa jotenkin!! :D

    Oon myös ammatiltani parturikampaajan liäsiksi meikkaaja/maskeeraaja joten tohon kulmakarva asiaan voin sanoa sen verran että linnun siiven muoto on se kulman ihanteellinen muoto mihin yleensä pyritään, muunnelmia toki on ja jokasella oma näkemyksensä kuinka ''jyrkkä'' tai ''pehmeä'' kulman nousun tulee olla. Kokeilemalla se selviää ja mikä miellyttää sua eniten:) Noi suorat kulmat ei silti paljon ketään kaunista eikä liioin puoliympyrät joten suosittelen jättämään ne pois.. kulmat kun on kasvojen kehykset :) Ja väristä sen verran että blondeilla on parhaita harmaan+beigen eri sävyt. Itellä mulla on make up storen kulmapaletti jolla laitan kulmat. Lopputulos on huomattavasti kivempi kun kynällä piirretty :) Mutta tääkin taas on niin käyttäjästä kii kuka tykkää mistäkin! Silmämeikissä ei tummuudella oo mitään väliä tukan väristä riippumatta kunhan kulmat on kunnossa joten ei hätää ja sen punasuuden kanssa ei oikeastaan voi tehdä mitään jos se tukka saa ihon vaan 'näyttämään' punaselta.. Jos oikeasti punoittaa iho niin on sellasia meikkivoiteen tapasia neutralisoijia (kauhee sanahirviö:D) että laitetaan punasen päälle vihreää, sinisten silmänalusien päälle punaista ym. vastavärejä hyväksi käyttäen iho mahdollisimman kuulaan ja normaalin väriseksi. Meikkivoide ongelmaan sen verran että kokeilut aina kaulanvarteen EI käteen! Käden iho on täysin erivärinen kun oma ihosi ja onkin yleinen vika kokeilla sitä käteen koska se ei pidä paikkaansa :/ Ja jos iho jää rasvaseksi meikkivoiteen jälkeen niin siihen ei auta kuin puuteri. Mutta ainaki mulla kun joskus laitan dream matte moussea niin musta siitä jää ihan sellanen matta iho ettei kiillä tai mitään ja on muutenkin hyvä ja riittoisa meikkivoide. :)

    Painin samojen ongelmien kans kun blondasin ja jotku vaatteet oikeesti jäi kaapin perällä ihan vaan siks että ne ei musta sovi blondin tukan kanssa, mikä on harmi :( Joten ymmärrän sua täysin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoi Pirita!<3
      Noi kulmat mitkä tossa kuvassa on ensimäisenä tuolla sinivihreäsilmäisellä olisi mun mielestä ne täydelliset, mutta en yksinkertaisesti saa mun kulmista sen muotoisia!?
      Mä oikeasti teen kohta sabluunan tosta kuvasta ja spreijaan nuo kulmat jollain superpermanenttiaineella kiinni. Ja siitä kulmaväristä (jos jaksat vilkaista) miltäköhän tämmönen väri mahtais näyttää?
      http://www.thebos.fi/product/1544/kulmakyna---honey---blonde

      Musta tuntuu että näyttäisin ihan hölmöltä vaaleammilla kulmilla, mutta
      empä ole oikeastaan edes kokeillut vaaleampaa kulmakynää vaan aina vetännyt tuolla perus tummanruskealla! Mulla on kanssa aika hönön muotoiset kulmat, että mahtaako se kulmakarvaväripalettijuttu tarttua ihoon siten että sillä saa kulmat halutun muotoiseksi, vai jääkö se vain "karvaisiin kohtiin" kiinni?

      Käyn kokeilemassa jossain tuota dream mousse testeriä, nimittäin en ole vieläkään löytänyt "sitä oikeaa" meikkivoidetta itselleni:/ Puuteria olen ollut aina huono käyttämään, minulla kun tuppaa olemaan ihossa hieman vielä aknearpea jonka vuoksi puuteri pakkautuu iholle tunkkaiseksi ja epätasaiseksi kerrokseksi :/

      Ja hei kerroinko jo kuinka ihana sä pirita olet, kun jaksat nähdä vaivaa ja kommentoida ajatuksella?! <3 virtuaalihalit ja pusut*

      Poista
    2. Joo no just noi kulmat on musta kans tosi kivat ja hyvän näköset mitkä tolla sinisilmäsellä on! Joillaki menee kulmat niin eritavalla esim suoraan tai alaspäin että käytännös just tollasia on mahotontaki saada mut tollasis tapauksis mä oon aina ihmistä meikates vaan yrittäny parannella kulman muotoa ettei se menis aivan niin suoraan vaan ees vähän kaarevasti jos vaan mahdollista. :p

      Joo toi kulmakynä näyttää hyvänväriseltä :) Yleensä sanotaan et kulmien pitäs olla yhtä vaaleat tai vaaleammat kun omat hiukset on mutta se on taas jälleen niin itestä kiinni. Jotku oikeestaa näyttää ihan eksoottisilta jos on ruskeat kulmat ja valkonen tukka :D Mut yleensä sopii paremmin sit vaaleat kulmat kans et kantsii ainaki kokeilla ja kattoa jos saisit sit sillä mielenrauhaa siihen meikkaamiseen? Ja se kulmakarvapaletti (ainakin mitä mä käytän) on oikeesti tosi laadukas. Siinä on sellaset 3 väriä millä saa kaikkiin mahollisiin hiuksiin sopivan värin aikaseks kulmiin niitä värejä sekottamalla oman mielen mukaan et mäkään en tee koskaan koko kulmasta saman väristä et teen sen osan mikä nousee ja laskee pikkusen tummemmalla ja alun haaleammalla. Tolla saa tehtyä kulmista kolmiulotteisemmat. Mä oon ainakin ollu siihen palettiin ihan supet tyytyväinen ja oon käyttäny nyt sitä vuoden päivittäin eikä se oo kulunut juuri mitään :D Mun opettajat suositteli sitä sillon kun opiskelin meikkaajaksi ja sille tielle sitten jäin että tosi hyvää tavaraa on! Vastaavia kulmapaletteja myydään esim. seppälässä halvemmalla- tosin en tiiä minkälaatusia ne sitte on mut se oli joku muutama hassu euro minkä se makso jos kiinnostaa kokeilla sellasta joskus tai sit teet kynällä. Kynälläki saa oikein hyvät kulmat aikaseksi :)

      Joo niin sulla on varmaan sit sellanen seka iho et joistain ravanen mutta osittain kuiva ja sitte se puuteri alkaa kiristämään ihoa ja menee paakuille? :s Nimimerkillä jälleen kokemusta on!!! :D Mutta mulla auttaa kun laitan kosteusvoiteen siihen meikkivoiteen alle. Ja rimmelin puuteri on hyvää ja halpaa että sillä meen aina :D

      Taaaaas niin pitkä kommentti mut tosiaan mua kiinnostaa hirveesti nää jutut niin mun on aina pakko tulla sanomaan oma mielipiteeni jos on kyse johonki meikkaamiseen liittyvästä ja tietysti yritän auttaa jos vaan voin. Toivottavasti oli jotain apua ja kokeile ihmees kaikkea uutta, vaikka kokeiluks jäiskin niin tiiät taas paremmin mikä käy parhaiten sun kasvonpiirteille/iholle/tyylille! ;P Ja minä näen kuvista kauniin naisen joten et sä pieleen kyllä meikkaa todellakaan nytkään että sitä ei tarvi ainakaan miettiä!

      Poista
    3. Laitampa tilaukseen semmosen paletin sitten!! ;) Voisin kokeilla sitä puuteriakin! Tiedätkö onko sillä sen enempää merkitystä, laittaako puuterin puuterisiveltimellä vai sillä meikkisieniläpällä? Oon kuullu, että ne meikkisieniläpät kerää kaikkea shittii ja likaa mikä saattais lisätä näppyjä iholla tai jotain? Ja totta, vois se ihon rasvaus tosiaan auttaa kuivaan ihoon.. (pöhkö minä)
      Mulla on myös sitä Gliniquen "keltaista ihmevoidetta" ja se on kyl kosteuttanut todella hyvin! Ainut vaan kun muistais aina laittaa ennen meikkiä!

      Ja mitä tohon kulmakynään tulee, kehtaiskohan sitä mennä sutaisemaan kaupan kulmakynä-testerillä kulmakarvoihin, että näkis vähän ennen ostoa miltä se näyttäisi ;) Hahha :D

      Musta on superkiva lukea sun kommentteja ja oon saanut hyviä pikkuvinkkejä (Kitooooos) ja sä oot hurjan ihana piristävine kommentteinesi <3 Sä oot niin mun personal meikkitrainer!

      Poista
  3. Joo! Mä laitan ite sudilla just siks et musta sen saa nopeampaa huiskastua naamalle ja sitä ei tuu liikaa. Yleensä teatterimeikeissä jos halutaan kunnon puuteri ettei heti ala sielä hyppies hikoamaa ja kiiltämää naama nii laitetaan just tolla sienellä et sitä tulee runsaasti, mut peruskäytös mä suosittelisin ainaki sutia vaan :) Ja sit siinä on se et noi sienet imnee kamalasti esim meikkivoidetta joten on ihan suositeltavaakin sitten levitellä meikkivoidetta ihan sormin.. kuitenkin varmaan sormet puhtaammat kun se sieni jolla monta kertaa laitettu. :s Uskoisin ainakin!

    Tottakai meet testerillä kokeilemaan! Kyllä mäkin aina ostaessa ja kokeillessa uusia värejä testaan ensin :p

    No kiva kuulla et musta on apua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli puuterikauppaan mars ja testereitä kokeilemaan! :) Sokoksella on muutenkin nyt isot alet käynnissä, jospa sieltä löytyis jotain hyviä tuotteita! ;)

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥