torstai 14. marraskuuta 2013

One good day with hun

Hei kaikki!

Viimepäivinä olen antanut aikaa itselleni ja puuhaillut kaikkea pientä kivaa kotosalla, mitä tälle kodin hengettärelle onkaan ikinä juolahtanut mieleen. Kaivoin varastosta jo joulukoristeet esille ja odotan kuin kuuta nousevaa milloin saan (kehtaan) laittaa tuon valotähtiköynnöksen ikkunaan ja ulkovalot mun pihatuijaan! Lisäksi olen koittanut järjestellä lisää arvontajuttuja lukijoille, kun minusta on vaan niin sairaan kivaa ja intopiukeeta antaa lukijoille vähän palkkiota blogini seuraamisesta.
Kiitos teille, pikkumusut (jep, musut :D )

Huomenna menen katsomaan miltä tatuointikuva näyttää ja varaan ajan, että saan sen iholleni, yay. :) Voin paljastaa sen verran, että se tulee kylkeen ;) Anna-mari on hyvin lahjakas piirtäjä ja tatuoija, joten innolla odotan mitä hän on saanut aikaiseksi kuvaukseni perusteella.  Ja sitten onkin taas hammaslääkäri. -.-' Mä olen ihan itkupillivauva noissa hammaslääkäritoimenpiteissä ja jännitän niitä todella paljon. Tosin tämä uusi hammaslääkäri on niin järjettömän ihana ja helläkätinen, ettei muhun ole sattunut edes juurihoito! Meinaan huomenna lahjoa ne lääkärit suklaalevyllä, että saan sitä vesimelonin makuista puuduttavaa ainetta ennen puudutuspiikkiä... Jestas, mä olen niin nössö, että ihan hävettää.

Eilen oltiin Hansmurun kanssa kaupungilla tuttifruttikaakaolla! Ai, vitsi se on hyvää. Nuo isot mukilliset härpäkkeineen maksavat vain 2,90€, joten ne on meillä nyt hirveessä huudossa. On ihana istahtaa alas hyvän ystävän kanssa, juoda lämmintä kaakaota ja katsella ulos auringonpaisteeseen.










 






Värjäsin tukan myös tuolla ylläolevalla värillä ja olen tosi yllättynyt miten kivasti se värjäsi tyven ja sävytti vähän oljenharmaata tukkaa! Mutta sitten minä "vanhana hiustenvärjääjäkonkarina" en lukenut käyttöohjeita ja olin tuttuun tapaan pitämässä mukana tullutta hoitoainetta taas vartin hiuksissa.... Ihmettelin siinä sitten, kun älysin katsoa peiliin, ei jumalauta, hiukset olivat ihan VIOLETIT. Ihmettelin siinä hetken, et mitä helv.. Menin sitten kaivamaan paketin ohjeet roskiksesta ja tajusin, että se "hoito-aine" oli hemmetin vahvaa värjäävää keltaisuuden poistajaa ja sitä sai pitää maksimissaan 3 minuuttia päässä. Ja se kiljuminen...



Loppuhyvin kaikki hyvin kahden syväpuhdistavan shamppoopesun jälkeen :D

14 kommenttia:

  1. aaaw, mistä toi piparkakkusaippua on? tuoksuuko hyvältä?=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin sattumalta sen Valintatalosta, oli erillinen lava, jossa muitakin kaneli-omenan, appelsiini-neilikan ym. hajuisena, tuo on ihan järjettömän ihanan tuoksuista! Tuntuu, että pesen alituiseen käsiä, vaan siks että pääsen nauttimaan siitä tuoksusta :D Maksoi muistaakseni 1,50€, kumminkin vielä aika iso purkki!

      Poista
  2. vitsi oot tossa ekassa kuvassa ihan mielettömän kaunis!!<3

    VastaaPoista
  3. voi ku oot kaunis ja ihana paita :)

    http://chesiaqua.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään tuosta korallinpunasesta nyt ihan simona! :3 Käyn kurkkaamassa blogisi :)

      Poista
  4. Minäkin ihastuin tuohon piparkakkusaippuaan kovasti, ihanan jouluinen :)

    VastaaPoista
  5. Vouu, nainen oot törkeen kaunis! Miten mä en oo löytänyt tänne blogiin aiemmin, ihan huippuhan tää on! Täältä sait saman tien uuden lukijan :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mä kiljasin ilosesta järkytyksestä. Kiitti misu! <3 Virtuaalihalipusuhalipusuhalipusu

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Aaaaw, meinasin tukehtua pullaani.. Kiitos, mutta kyllä se sinä oot joka saa päät kääntymään! <3

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥