sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Balladi pesukoneelle

Viikonloppuvapaat on niin parhaita!
Mulla on nykyään niitä niin harvoin, että en ole osannut välittää edes siitä mikä päivä mulla on vapaata. Mutta on se eri asia kun on vapaata silloin kuin muillakin ja jopa pääsee kunnolla hengailemaan.  Itseasiassa uskon, että se on vaikuttanut todella paljon mun syksyaikaiseen olemiseen ja hyvinvointiin ylipäätänsä, sillä mulla on nyt niin paljon sitä enöörzii, että oon saanut tehtyä kaikkia turhakkeita pois ja oltua ystävien kanssa ihan eritavalla.
Tänään vihdoin ja viimein saatiin korjattua ihan itse omilla pikku kätösillämme ja todella vajavaisilla työvälineillä pesukoneeni (voiveitsellä), joka alkoi temppuilemaan monta viikkoa sitten. (lue:Siis pesukone, ei voiveitsi.) Jonkin ihme kahviyliannostuksen jälkeen tulikin avattua koko helahoito ja pelastettua se masiina jäteasemalta ja minutkin siinä ohella hermoromahduksen partaalta sillä koko vaatekerrastoni oli käytetty kaapista ja ne lojuivat kaikenlaisissa pyykkikoria tuuraavissa esineissä pitkin asuntoa ja pursuivat kylpyhuoneen korista uhkaavasti lähelle kissanlaatikkoa. Oi kyllä, viimeinen tikki oli se, että jompikumpi noista ihanista pikkukisuleista oli kaapinut mun vaalean lempparitopin mukanaan kissanpaskalaariin.
Anyway, luoja ne pesukoneen putket.. Ne olivat täynnä pinnejä, ponnareita ja öö.. Erään karvamaton lankoja.. Kuka voi olla niin typerä, että heittää karvalankamaton pesukoneeseen jonne se sitten räjähtää Puff ja miettii miksi kone ei toimi. En minä ainakaan. En varmana. Haju asunnossa oli kanssa aika loistava, oli ihme ettei naapurit soittaneet talkkaria katsomaan onko joku kuollut asuntoon.
Loppu hyvin, kaikki hyvin, mitään ei hajonnut ja mennyt pahempaan kuntoon (kuten voisi olettaa) ja pääasia on se että pääsen pyykkäämään tuon vuoren pois muutamassa päivässä!! Pesukone toimii taas kuin unelma ja se onkin pauhannut koko iltapäivän. Se vastapesty pyykin tuoksu asunnossa ja semmoinen kotirouva-olo niitä pestessä on ihan mahtavaa nyt, kun ollut tovin ilman tuota luksusvarustelua.
Pesukone. Miten voi olla kahteen asiaan niin rakastunut samaan aikaan kuin mieheen ja pesukoneeseen.
Mä ehkä rakastan ja tarvitsen kuitenkin sitä toista ihan sillain pikkuriikkisesti enemmän.
Juu, siis tietenkin sitä miestä.


Olen hurahtanut näihin gel effect- kynsilakkoihin! Tuo on sävyltään valkoinen harso ja  tuo toinen on kulmakarvavahaa, niin ne pysyvät helpommin aisoissa ja väri niissä!  :) 

3 kommenttia:

 1. Phöh mikset allu kertonu et säkin bloggaat, tää tuli ihan yllärinä mulle :D Mielelläni meinaan luen sun höpinöitäs! Ja ohmy, mä en vois kuvitellakkaan enään elämää ilman astianpesukonetta tai pyykkikonetta.. Joka päivä raivolla täytän molempia ja oon ihan fiilareissa kun ne on pessyt. Hupinsa kullakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahaha en ole tullut "kaapista ulos" tän bloggaamisen kanssa ;) Juu, astianpesukone kun olisi vielä niin mulla olis aika haaremi jo rakastettavia, mutta tämä kämppä on niin pieni ettei sitä saisi ahdettua mihinkään, mwaaaah.. Huvit tosiaan ;)

   Poista
 2. uuu ihania vaatteita!<3 pesukone on kyllä ihan ehdoton.. ja tiskikone :D

  VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥