lauantai 22. marraskuuta 2014

Ninnan nunna

Hei ihunat!

Mulla oli joku ihme lamaannus muutaman viikon blogin ja vähän kaiken muunkin suhteen, mutta nyt olen saanut otettua itseäni niskasta kiinni ja alkanut kuntoilemaankin! En ole lähestynyt vaakaa pitkällä tikullakaan, vaan se on tungettu kaikkein syrjimpään nurkkaan sängyn alle, ettei kukaan vahingossakaan kaiva sitä esille sillä sitten se helvetti olisikin irti..
Nousin toissapäivävä ennen kuutta (!) ja lähdin juoksulenkille hortoilemaan ennen aamukahviakaan ja hampaidenpesua! Se on mun mittapuullani aivan käsittämätön yhtälö (juoksulenkki+klo 6 aamulla) mutta se fiilis sen jälkeen on ihan sanoinkuvaamatonta. Mä olin niin pirteä koko päivän pitkälle iltaan saakka mulla oli vielä järjetön kuormanpurkukin töissä ja kiire ilta. Illalla töiden jälkeen aloin vielä siivoamaankin ... Wtf

Ja jippaijee! Nyt jää asukuvat vähemmälle, olin vielä niin varma että nyt tuli kivoja kuvia, mutta koneelle saatuani ne huomasin että mulla oli jäänyt melko ruhtinaallisesti vetskarit auki ja ihonväriset pikkarit jalassa ne näytti MELKO häröiltä :'D


 Tässä on muutama tuote, joita olen käyttänyt viimeaikoina! Olen lärännyt itseruskettavien kanssa, sillä kosmetologi ystäväiseni suositteli erästä rusketusprayta ja otin neuvosta vaarin. Esittelen sen teille erikseen, se on tosi hyvä ja näppärä!  Color mask shampoo on myös ollut nyt paljon enemmän käytössä, sillä kasvatan omaa tummaa tyveä esiin ja tukka alkaa näin ollen näyttää keltaisenbeigeltä hetkessä! Ja tuosta helmi-sävystä tulee mun mielestä jotenkin "pehmeämmän" näköinen kuin normaali silverissä. Juuri semmoinen helmen "samea". Naamalle myös kasvoruskettajia, sillä toi rusketusspray on aika riski vetästä naamalle, varsinkin kun on blondi..(yritin jo, myönnän)


Me lähdetään Sampan kanssa katsomaan kohta puoliin se Nuija ja tosinuija 2 leffateatteriin, ja luoja, en kyllä tiiä olenko enemmän innoissani vai kauhuissani. Yleensä mua ärsyttää suunnattomasti katsoa elokuvia missä on "överityhmiä ihmisiä". Olen aina vihannut järjettömästi esim mr. Beania  :D Katon mielummin vaikka tulosvetoa ilman vetoa :D

4 kommenttia:

 1. Kerkesin jo ihmetellä et mihi sie katosit, ku ei misusta kuulunu mitää! kiva ku oot takas♥
  Pikkasen hymyilin ääneen tolle vetskari-episodille :D:D:D go girl :D
  Miul on toi sama shampoo punasena, ja oon täysin vakuuttunu, et se on joku vuosisadan surkein - tukka ihan tuhannen rastoilla ja normaalin kahen välipäivän sijaa saat ollu kuuraamassa hiuksii joka päivä :o ei vaa toimi miulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaa Ihana punatukkani, sä kummasti piristät mua jokakerta kommentillas! ♥Hahahaha joo ei sitä paremmin olisi voinu aloittaa pienen paussin jälkeen!! Meinasin laittaa kyllä ensin pari kuvaa ja naurahtaa sitten vetskareista, mutta Samppa sattu olemaan tossa seläntakana ja huus et mitä helvettiä et sä voi todellakaan laittaa noita, kun näytti nudepikkareiden kanssa niin härskiltä että superposliini olisi paistanut sieltä välistä :'D AHAHAH!

   Poista
  2. Hei mitä hoitoainetta oot käyttänyt tuon shamppoon jälkeen? Mä oon hieronu tota melkein kuiviin hiuksiin ja antanu vaikuttaa, sen jälkeen redkenillä ja tukka on ollu ihan pehmoinen! Noi silverit ainakin kuivattaa ihan saakelisti tukkaa, niin kai nuo muutkin värit sitten? Koita laittaa perään aina silloin jotain superkosteuttavaa hoitoainetta jos se auttaisi?

   Poista
  3. Miul on ollu joku dermosilin ihan perus hoitoaine, pitäs varmaan hommata joo parempi :)

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥