keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Garnier Truly Blond uutuuksia

Well hellou leidis!

Piti vähän editoida postausta, sillä möhlin taas ajastuksen kanssa.
Minun tuli kokeilla näitä Garnierin uusia Truly blond-sarjaan kuuluvia hiustuotteita ja tässäpä siitä!
Itselläni on luonnostaan todella tumma, lähes mustaruskea hiusten oma väri, jonka vuoksi ne taittavat todella nopeaan keltaiseen/beigeen jatkuvasta värjäilyistä huolimatta. Ja voitte varmaan kuvitella miltä luonnonkihara kuiva tukka näyttää, kun sitä värjää kuukauden välein vahvimmalla värinpoistoaineella, että saisi hopeavihahteen keltaisen tilalle edes hetkeksi.
(yea been there, done that)
Se ei onnistu, sillä tukka katkee. Kuolee, käpristyy. Tuhoutuu.

Tälläkin hiukset ovat jäätävän kuivat ja katkeilevat, eikä aikaa muka riitä edes kerran kuukaudessa tunnin sauna-hiusnaamiosessioon, hyvä kun ehdin kiireiltäni edes suihkuun.
Olen kokeillut lukuisia erilaisia hopeashamppoita ja hoitoaineita, mutta yksikään, toistan vielä YKSIKÄÄN ei ole voittanut sitä pientä sinistä hoitoainepussia, mikä tulee Garnierin värinpoiston mukana. MUTTA OI MIKSI olette vaihtaneet sen koostumuksen laimeampaan vaalean lilaan seokseen, joka ei millään tavalla ole niin tehokas kuin aikaisempi lähes tummansininen aine, joka värjäsi hetkessä tukan liilaksi, jos sitä piti minuuttia kauempaa päässä? Olen katkera ja vihainen, mutta koska tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Garnierin kanssa, palaan vielä joskus sähköpostitse asiaan. Piste.

Kokeiltava on siis Antiyellow- conditioner- eli keltaisuutta pois taittava hoitonaamio sekä Lightening spray eli asteittain vaalentava hoitosuihke. Olen skeptinen kaikkia uusia silver-tuotteita, kohtaan sillä mikään ei tunnu tehoavan toivomallani tavalla tähän keltaisuuteen. Olen hyväksynytkin tosiasian etten vain saa platinatukkaa ellen värjää värinpoistolla liian usein.


Kokeilin keltaisuutta poistavaa hoitoainetta ensin. Löysin seuraavanlaista pikkutietoa tuotteesta:

Sävyttävä hoitoaine keltaisuutta vastaan
*Taittaa pois vaaleiden hiusten keltaisuutta
*Antaa kiiltoa ja hoitaa intensiivisesti
*Sopii kaikille vaaleille hiuksille
*Vaikutusaika 5-10minuuttia

Avatessani korkin ja puristettuani kämmenelle tuote tuoksui todella hyvälle, mutta.. Jouduin heti toteamaan mielessäni, että valitettavasti tämä näin vaalea seos ei riitä taittamaan keltaisuutta tarpeeksi pois hiuksistani.
Kokeilin kuitenkin kaksi kertaa ja toisella kerralla kuivaan tukkaan pitäen sitä noin tunnin verran päässä ennen pois huuhtelua.


Skeptisyydestäni huolimatta jotain siellä hiuksissa tapahtui.
Kuten ennen ja jälkeen kuvista näkee, tuote kosteutti ja tasoitti hiusten väriä mukavasti. Kokeilun perusteella sanoisinkin että tuote sopii vielä paremmin jo ennestään oleville vaaleaveriköille tai joiden tukka on parempikuntoista/vaaleampaa entuudestaan, sillä mä tarvitsen vielä vähän tykimpää tavaraa tälle pehkolle. Mutta positiivinen kuva tuotteesta jäi ja jään käyttämään sitä saunanaamiona :-)


Ennen
 

Jälkeen


Asteittain vaalentavaa en tiennyt miten käyttäisi, joten kokeilin sitä tyvikasvuun.Mutta siihen palaan vielä uudestaan tulosten kera.

1 kommentti:

  1. Kannattaa ostaa ennemmin kylmä väri esim 9.2 tms. Kunhan pisteen jälkeen on 1 tai 2 :) Vaalentamalla et tukkaa viileämmäksi saa. Tietenkin paras vaihtoehto on et käy aina kampaajalla välillä sävyttämässä tukkaa viileäksi, sieltä ainakin saa mitä tilaa :)

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥