tiistai 15. toukokuuta 2018

Vihreää yllä sekä auringonpaistetta

Ja nää kesäpäivät senkun jatkuu! Ihan mahtavaa! Jo nyt on ollut enemmän hellepäiviä, kuin koko viimevuonna! Toivotaan, että tuuri jatkuu ja saadaan nauttia lämpimästä kesästä mahdollisimman pitkään. Mulla ainakin valo ja lämpö saa aikaan hirveän virtapiikin ja yritän ehtiä tekemään mahdollisimman paljon kaikkea, mitä ei muuten pysty kuin kesäisin tekemään. Meillä on jo nyt ihan hirveästi menoa ja meininkiä suunniteltu toisensa perään. Liftaus ja reppureissaus ovat elämäni suola, vaikka viimevuosina ei ole uskaltanut liftaillakaan enää samalla tavalla kuin ennen. Nykypäivänä pitää olla hyvin varovainen, jopa täällä kotimaassa. Silmät ja korvat tarkkana, maalaisjärki mukana.  Mutta porkkanaankin voi tukehtua, joten ei pidä liikaa alkaa pelkäämään, ettei menetä iloa mieleisistään asioista.
Oon aina rakastanut vieraita kaupunkeja ja spontaaneja reissuja, joissa ei ikinä tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu. Tänä kesänä olisi tarkoitus kiertää ainakin RMJ, blockfest, rockfest ja Seinäjoen hiphop festarit sekä pari muuta yksittäistä keikkaa. Hangon regattaan ja paikallisille Rantajameille mennään, jos ehtinee kaikessa tohinassa. Huhheijakkaa. Rahan menoa ei voi siis estää. Mutta se ei haittaa, sillä muistot ovat ainoita asioita millä on enää merkitystä siinä vaiheessa kun ollaan kuolinvuoteella. 

Enskuussa mennään muuten katsomaan Hollywood Vampiresia eli Johnny Deppiä ja Alice Cooperia! Haaveilin, että jos saan iholleni Johnnyn tai Alicen nimmarin jollain ihmeen tsägällä niin käyn tatuoimassa sen samantien. Ei varmaan tuu onnistumaan, mutta koitetaan! 
Ensviikolla olisi myös lähtö Bulgariaan viikoksi ja mua on taas alkanut vähän pelottamaan lentäminen, kun näen niin levottomia unia siitä ja kundikaverit on pelotelleet lentoturmatarinoilla. Mulkut.


Mulla kävi pikku haaveri töissä ja reväytin niskani jotenkin nostaessani laatikkoa hyllyltä, kun yritin varoa asiakkaita siinä vieressä. Ensimäisen illan paruin ja konttasin himassa. Nyt on kolme päivää jo takana näiden niskakipujen kanssa, joiden kanssa vääntelehdin kokoajan. Olen koittanut kaikkeni tehdä, mutta ei oikein auta mikään. Huomenna olisi urheiluhierojalle aika aamusta ja mä tiedän että tuun parkumaan kivusta siellä. Sekoon varmaan siihen penkkiin, kun se alkaa painamaan tosta kipeästä kohdasta. 
Mutta nauttikaahan te ystäväiset lämpimästä kelistä tänään ja jokaisena päivänä, kun se meille suodaan :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥