perjantai 15. kesäkuuta 2012

Hengissä yhä(korumaa-voittaja)

Rakkaat lukijat ja mahdolliset vierailijat
Elämäntilanteestani johtuen olen yrittänyt selviytyä ystävien ja auringon avulla erosta, joka sekoitti mun pään aika rankasti. Viikko on kulunut kyyneleiden ja surun murtamana, mutta nyt alkaa hieman helpottaa ja olen jopa pystynyt nauramaan ja jopa hetkittäin fiilistelemään kesää. Hanna-Kaisa on minun todellinen henkireikä, en ikinä selviäisi tästä ilman ystäviäni, jotka ovat pakottaneet minut ulos ihmisten ilmoille ja piristäneet oloani, vaikka mitä luultavammin olen ollut maailman ankeinta seuraa mihin tahansa. Itseasiassa oloni ei ole koskaan ollut näin "rakastettu" ja ystäväni seuraavat tilannettani tarkasti nostaen minut heti, jos meinaan lysähtää.
Ollaan Hansun kanssa nautittu kesästä, eilen oltiin monta tuntia ottamassa aurinkoa rannalla ja nähtiin kavereita. Vähän rakkauttakin oli ilmassa ;)

Eilen ollessani yksin omassa ensimäisessä kodissani, tajusin ettei se yksinoleminen ole niin pelottavaa, mitä saatoin odottaa, itseasiassa se oli jopa kaunista. Asun nyt siis neljännessä kerroksessa keskustassa yksiössä, jonka auringonlasku maalaa vaaleanpunaiseksi lokkien hyvänyöntoivotusten saattelemana.Tästä piti tulla pidempi postaus, mutta minua odotetaan jo.

Hyvää kesää kaikille ja kaikille kanssasisarille voimia jaksaa! <3

P.S Korumaan voittaja on emm.i@hotmail.com
"haluisin kaiverruttaa näihin kahteen laattaat jotkut kauniit sanat englanniksi tai latinaksi :)"
Ajatus on todella ihana ja upea, toivottavasti laitat kuvaa, jotta nähdään mitä tuli :)
Laitoin sulle mailia!1 kommentti:

  1. Voimia ja jaksamista sulle tähän uuteen vaiheeseen! Nyt kun omasta erostani on noin puoli vuotta, uskallan jo sanoa, että kaikesta voi selvitä. Vaikka usein edelleen tuntuu pahalle. Onneksi sinulla on korvaamattoman ihania ystäviä! Meillä kauniilla ja fiksuilla nuorilla naisilla ei ole mitään hätää kun on tuollaisia ihmisiä ympärillä. ;)

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥