sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Escape from hectic city life

Hei kaikki!!! Täällä ollaan vielä hengissä!

Mulla on takana hirmuisen hektinen ja kiireinen "kausi", kun kaikenlaista on tapahtunut töissä ja työn ulkopuolella. Jokioisten leipä eli meidän liikkeen rahoittava ja tuotteiden kannalta tärkeä tekijä sitten meni tapaturman johdosta palamaan poroksi! :( Toivotaan, ettei jäädä työttömiksi. Tulevaisuus meidän töiden osalta on aikalailla vaakalaudalla ja töissä on ollut todella kiire kun tuotteet eivät ole saapuneet ja ollaan jouduttu kikkailemaan taikinoiden ja muiden töiden osalta muutenkin alimiehityksessä. Olen ollut hirmuisen väsynyt ja tehnyt pitkää päivää, joka valitettavasti on näkynyt myös täällä blogin puolella hiljaiselona, en kertakaikkiaan ole jaksanut muuta kuin istua töiden jälkeen sohvalla ja ihmetellä näitä tapetteja seinillä.

Hiljennyn hetkeksi ja rauhoitun nyt vaniljateen, saunan ja rentouttavan musiikin lomassa ja lähden sitten höyhensaarille! Tulin vain ilmoittamaan että ollaan vielä elävien kirjoissa :)
Mutta huomenna lupaan teille vähän kattavampaa postausta ihanaiset. :)


 
 


  Laittakaa ylempi soimaan ja rentoutukaa

Ja psssst!! Hyvää äitienpäivää kaikille ihunille äiti-immeisille

10 kommenttia:

 1. Ihania valkovuokkoja! :) Toi takki on myös upea, sopii sulle ku oot niin ruskettunut.

  http://vaatetellen.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Kiva kun otetaan näin kivasti vastaan, kun ei ole vähään aikaan ehtiny kirjoitella! :)) Käyn kurkkimassa blogiasi ;)

   Poista
 2. Ihmettelinkin jo missä oikein olet!! :)
  Ja joo toi jokioisten leipä, tosi harmi :/ meijänkin kaupasta osa tuotteista puuttuu, seinällä oli ilmoitus että ton palon takia :/ Asutaan siis ihan sellai semilähellä sitä, taino täällä maalla tuppaa välimatkat tuntumaan lyhyiltä vaikka olisikin muutama kymmen kilometri matkaa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokioisten leipä on meidän työnantaja, meidän liike on vähän niinkuin "tehtaanmyymälä" ja suurin osa tuotteista tulee sieltä kautta :( Kauhea härdelli ollut päällä monta päivää ja en malta odottaa mun yhtä vapaapäivää mikä on huomenna! :)

   Poista
 3. mäkin oon ihmetellyt missä oot ollut!! :D tsemppiä töihin! :)<3

  VastaaPoista
 4. sairaan magee toi sun takki tai toi: )

  VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥