maanantai 13. toukokuuta 2013

Zip Zip Zip

Ja eikun sormet sauhuumaan.

Luulin, että iphoneni tzippasi kokonaan, koska se ei lähtenyt enää päälle siitä huolimatta että latasin sitä pari päivää. Luovutin ja olen kestänyt nyt tovin jonkun remppareiskan vanhalla harmaalla läppänokialla, josta törröttää muovit ja vempeleet niin pahasti etten ole koskaan hävennyt niin paljoa vastata puhelimeen julkisissa tiloissa puhelimen vuoksi. No eilen tylsyyksissäni otin iphonen laatikosta ja pyörittelin sitä käsissäni ja painoin nappia.
HALLELUJAH se lähti päälle ja valitti akun tyhjyydestä! Yhtä tyhjältä kuin pääni. Hitto, että voi olla tyhmä, ainoastaan laturin piuha oli kärsinyt ja mulla oli entuudestaan toinen uusi avaattomassa paketissa laatikossa. Tuli hieman pöhkö olo.
*Facepalm
Juhlistin eilen sitten puhelimeni uudelleensyntymistä yhden jääkaapissa majailleen siiderin  ja saunan kera ja nukahdin salamannopeudella kun painoin silmäni kiinni! Viime päivät ovat olleet kutakuinkin pelkkää työtä ja ahertelua kotitöiden ja lenkkeilynkin lomassa, joten tää tyttö alkaa olla myös aika zip. Onneksi huomenna on vapaapäivä, jonka johdosta mulle on tulossa varsinainen muodonmuutos..... En kerro vielä kun mulle aletaan kumminkin huutamaan hehheh ;)) Tuohon liittyen teen toki oman postauksensa, kun koko homma on hanskassa. ;)
Ja hanskat hukassa.









Rakastuin viikunoihin salaatissa! Aivan törkeän nami nami zum zumit :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥