perjantai 31. toukokuuta 2013

Nyt saatte slaagin :)

Hei pupuset!

Mun pikku blogivapaa loma venähti nyt lähes kuukauden pituiseksi, anteeksi siitä etten ole ehtinyt postailla edes kuulumisia. :) Olen koittanut tästä hiljaiselosta huolimatta järkätä meille hieman arvontaa tänne, mikä on vielä vähän kesken. Kiitos teille jotka ovat jaksaneet pysyä vielä lukijoina, lupaan ottaa itseäni nyt vähän niskasta kiinni tämän bloggamisen suhteen. Sen lisäksi, että aika ei ole tuntunut riittävän, mun uuden lookin julkituominen on vähän jännittänyt, koska monet tutuistani eivät ensialkuun tykänneet tästä ideasta. Mitä sieltä sitten tuleekaan ruusuja tai risuja, mulla on hirmuisen hyvä olla tällä hetkellä, olen kuntoillut ja saanut pari kiloa pudotettua, Samulilla on enää 20 päivää inttiä jäljellä ja silloin mulla alkaa kesäloma! Wihii!!!!!!!!!!
Nytkin ulkona on aivan sairaan magee sää ja mennään tyttöjen kanssa rantsuun lööbäilemaan ja ottamaan aurinkoa! :) Tukkaprojekti jatkuu vielä, mutta ensin pidetään pieni paussi värjäyskertojen välissä. Kertokaas tukkajumalat parhaita vinkkejä, miten saadaan kaunis vaalea blondi! :)
Redkenin extreme shampoo, hoitoaine ja naamio ovat tilauksessa, olen kuullut monelta hiusalalla työskentelevältä, että ne pelastavat tukan kuin tukan tällaisen rääkin jäljiltä. Onko kukaan kokeillut?


 
// Koru Seppälä Paita Zara housut GT kengät Lenzishop //


Aurinkoista päivää teille, nautitaan tästä kesäpäivästä tänään täysillä!!

5 kommenttia:

 1. Jee, ihanaa sä tulit takas! :D Meinasin jo tulla nyyhkyttämään tänne et missä sä oot... :D

  Mut toi tukka, vau! Sopii sulle tosi hyvin, niinku sopi se tummakin :) Sä taidatkin olla niitä ihmisiä joille sopii mikä tahansa väri :D

  Ja jee, tj20!!!! Vitsi, tää sittenkin loppuu joskus, vaikka tammikuussa tuntu ettei toi rakas kotiudu koskaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Jaddsmi, kiva kuulla! <3 Oon potenu kauheita blogipaineita, kun en ole päässyt kirjottelemaan tänne. Mutta onneksi ratkaisu kuvaongelmaan löytyi, kun vaihdoin käyttämään mozillan sijasta ihan exploreeeeria! :) JA ÄLÄPÄ! TJ 19!!! Me ollaan sisko selviydytty jo lähestulkoon!

   Poista
 2. Siis vau tuo eka kuva! Vaikka hiukset on kesken vielä niin musta toi näyttää upealta sulla :) näytät jotenkin freshimmältä vaaleena :) ja tsemppiä kuntoprojektiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen alkanut ihan viihtymään tässä vaaleassa värissä ja muutenkin pitänyt tästä tukasta paljon parempaa huolta näiden värinpoistojen jälkeen, mikä olisi pitänyt aloittaa jo tovi sitten.......! Kiitos ihanista sanoistasi Linda, toivon sulle mahtavaa kesää! <3 Pusi pusi!

   Poista
 3. Ooi mikä tukka muutos!! Wau!!:) ihanaa kun tulit taas postailemaan <3

  VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥