torstai 7. marraskuuta 2013

Vanhaa, uutta ja vanhan korjaamista

Huomenta!

Tällä viikolla on saatu hirveän paljon keskeneräisiä töitä vietyä loppuun ja muutenkin hoidettua asioita. Hammaslääkäriä, verojuttuja, tatuointia... Eilen olin siis korjauttamassa kuusi vuotta vanhat tatuointini ja olen niin positiivisesti yllättynyt miten hyvin ne sai korjattua iästään ja kokemattomasta tatuoijasta huolimatta, joka ne aikoinaan minulle teki. Tatuointien teko ei sattunut ja torkahtelinkin välillä, vaikka oletin sen olevan paljon kivuliaampaa! Minulla on uusi tatuointiaika ensiviikolla ja kertonen siitä lisää erikseen sitten kuvien kera. ;) Yritin tehdä jonkun näköiset ennen ja jälkeen kuvat..

Juhlittiin myös halloweenia tyttöporukalla ja puuhailtiin koko viikonloppu kaikkea kivaa keskenämme. Sunnuntaiaamuna olikin muuten ihan järkkysumu joka puolella ja muutenkin niin spooky meininki, kun kaikki kadut olivat ihan hiljaisia ja utua joka paikassa. Halloweeni-ilma! Alkuviikosta olinkin sitten töissä ja nyt viettelen vapaapäivää :) Huonoja lumia kuvia tuolla kuvapläjäyksessä, koittakaa pelastaa silmänne tämän jälkeen..





Tässä ennen ja jälkeen kuvat! 



Ja uutukaista talvitakkia <3

Olen jotenkin onnistunut sähläämään tietokoneen näytön resoluutioiden kanssa ja kaikki näyttää vähän pixeliseltä. En tiiä miten saan tuon korjattua, se meni omituiseksi sen jälkeen kun katselin HDFIN:iltä leffoja ja liitin tietsikan telkkariiin kiinni! Neuvoja?!



6 kommenttia:

  1. Ompas siistin ja ihanan lämpöisen näköinen toppatakki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidin sitä kerran ja oli pakko todeta, että ilmat on vielä liian leudot!!! Hikihän tuossa tuli :D

      Poista
  2. iiihana tuo toppatakki!<3 tahtoo myös! :D

    VastaaPoista
  3. heii voitko kertoa miten olet sanut yhteistyökumppaneita?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips ano! Ihan rohkeasti kyselemällä yrityksiltä kiinnostaisiko heitä yhteistyö mainontaan liittyen :) Varsinkin uudet yritykset ovat yleensä mielissään ja lähtevät mukaan helpommin kuin isommat brändit. Sähköpostitse on kiva kysellä, kun sitä kautta ei voi purra ;)

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥