torstai 31. lokakuuta 2013

Ruppana poliisitantta

Well hello girls!

Mitenkäs täällä jaksellaan? Mä voin ihan suhteellisen hyvin. Mulla on ehkä maailman tylsin (okei ei ehkä tylsin mutta ainakin yksinkertaisin) halloweenpuku, joka ei edes liity halloweeniin, mutta sain ainakin poliisiakan puvun hattuineen ym. Jos en saa tähän hätään parempaa asustusta, lauantai-ilta meneekin sitten pidättäessä ja pamputtaessa zombieita ja noita-akkoja!  Oltiin tänään kirpparilla etsimässä jätkille halloweenpukuja ja voi helv, kun ne bongas semmoset lasten spiderman asut.......... Joihin he meinaa tosissaan mahtua.

Mulla on ollu tänään jotenkin kauhea depis päällä ja eikä ole jaksanut tehdä juuri mitään. Noh, huominen vielä niin pääsee akka taas rillumaan ja nollaamaan mitä parhaimmassa seurassa!

Mut mitäs mun 84 tyllerölle kuuluu?! Piristäkää nyt vähän tätä nuhjusta akkaa ja kertokaa jotain positiivista mitä teille on käyny viimeaikoina? :)

7 kommenttia:

 1. Ystäväni antoi minulle todella suuren mahdollisuuden; suunnitella ja piirtää hänelle tatuointi. Muutaman viikon asia on päässäni muhinut ja tänään vihdoin sain inspiraation hallintaan ja pääsin toteuttamaan luonnosta. :) Piirsin puolitoista tuntia putkeen, koko ajan asiasta älyttömän innostuneena. Lopputulosta on vielä hiottava, mutta tuntui niin älyttömän hyvältä tehdä jotain todella tärkeää, todella tärkeälle ja hyvälle ystävälle. ♥ Tuota fiilistä on aika mahdoton edes sanoin kuvailla. (Anteeksi sekava teksti..)

  Sulla on ihanat hiukset, kaunokainen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Tuo tatuoinnin tekeminen ystävälle on ihan älyttömän arvokasta ja muistorikasta. Mun tatskat tehnyt ystävä ei ole enää minun elämässä, mutta muistan noiden avulla aina kaikki hyvät hetket ja en koskaan unohda noita nuoruusaikani juttuja! yksi ystäväni suunnittelee juuri mulle uutta tatuointia ja se on mulle todella tärkeää, että ystävä on piirtänyt sen mulle alusta loppuun oman kädenjälkensä kanssa, oli lopputulos mikä vain! :) Nauti siitä ja tee se tunteella, niin se näkyy myös kuvassa ja sitten ystäväsi ihollakin, jos joksus tienne vaikka eroaisivat! <3

   Poista
 2. Rento päivä takana ja rankka graduyö edessä :) Normaalia siis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että. No rentoilun jälkeen jaksaa hyvin keskittyä ja panostaa siihen työhön! (kö?!?!) tai sitten ei :D

   Poista
 3. Moikka, hei haluisitko auttaa mua ja mun ystäviä yhdessä kisassa? Meillä ois mahollisuus voittaa matka Hollywoodiin :) Kiitos paljon jos vaivaudut <3

  http://sunsilk.fi/fb/team/114

  VastaaPoista
 4. Such a beautiful Outfit!
  Looks sooo great! :)

  Greetings from Germany! :)

  xoxo
  CherryPrincess

  VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥