tiistai 18. maaliskuuta 2014

Its oveeeeer..

Moi! Mitäpä misut?

Viimeistä lomapäivää viedään ja huomenna pitäisi mennä iltavuoroon pitkästä aikaa, mwaaah. Toisaalta mukava palata arkeen, sillä viimeiset päivät ovat menneet vähän peukaloita pyöritellessä että mitäköhän sitä tekisi!?  Yritän muutenkin pitää lomani aina viikon pätkissä pitkin vuotta, sillä muuten musta tulee ihan niinsanotusti lomahöperö, enkä loppupäivinä osaa tehdä mitään järkevää enää. Lomaviikkojakin riittää siten vuoden parhaimpiin kuukausiin eikä kaikki mene samassa syssyssä.. Luihu säästelijä olen..

No mutta. Minulla oli maanantaina 10.3 syntymäpäivät ja juhlistettiin niitä jo viikonloppuna ystävieni kanssa Helzingissä Crowne plaza hotellissa. Käytiin aamusta fitness-messuilla ja mentiin sieltä johonkin lähimpään pieneen hienoon pubiin, jossa siemailtiin oikein fiinisti ja hienostuneesti viiniä. Oli niin "aikuinen" olo, että voi hellanlettas. Tosin iltaa myöten hypittiin sporasta sporaan ties minne ja bongattiin eräs ihuna lapsuudenihminen Kampissa ja napattiin hänet mukaan hotellille. Sinne tuli myöhemmin muita ystäviäni ja piilotettiin Amppa vaatekomeroon yllättämään, sillä kukaan ei ollut nähnyt häntä aikoihin eikä taatusti osannut odottaa, että hän olis siellä. Se siitä aikuisuudesta, viinilaseja putoili ja aulasta oli kadonnut joku naamarikoriste seinältä, mikä bongattiin myöhemmin kuvista. En tiedä sen kohtalosta sen enempää.
Meillä oli ihan järjettömän mahtavat bibbalot, olen niin iloinen ja täysin latautunut sen reissun johdosta. Mä voisin oikeasti muutekin uskaltaa sanoa nyt olevani juuri sillain sopivasti onnellinen. Rakastan juuri sellasta spontaania elämää, jota ei ole suunniteltu etukäteen.

 
 Ihan selvä festarirele, obey! 
Mut mites teitil kuuluu?

2 kommenttia:

  1. uuuu miten ihanat kynnet! kulta ja valkoinen sopii hyvin yhteen!♥

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥