keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Maaliskuun Livbox

Heips!
Lyhyesti vielä viikosta ennen boksin esittelyä, olen ollut siis lomalla, viettänyt syntymäpäiviä, ollut fitnesmessuilla ja hotellissa ystävien kanssa, käynyt salilla, maannut, kahvitellut, pitänyt ystävän pientä vastasyntynyttä rakkauspakkausta sylissäni, tehnyt kynsiä ja harjoitellut akryylitaiteilua, viettänyt illanistujaisia kotona hyvän ruoan parissa, grillannut ensimäisen kerran tänä vuonna, saunonut savusaunassa, tullut ja mennyt miten sattuu ja seonnut täysin tuosta auringosta, kirkuvista lokeista ja kuivasta asfaltista!

Mutta, tässäpä teille tämän kuun livboksin antimia. Louis Widmerin ruskettava rasva kasvoille, tuoksuu hyvältä ja saa ihon pehmeäksi ja päivettyneeksi!

 Olen pohtinut paljon tätä fibralogy- sarjaa ja tämä osui juuri sopivasti testiin, sillä kyseessä on boosteri jota käytetään yhdessä hoitoaineen kanssa. Kokeilin tätä normaalin hoitoaineen kanssa ja kyllä hiuksista tuli tuuheat. Ostan ehdottomasti saman sarjan hoitoaineen ja shamppoon!


Tämä oli 3d white- hammatahna tuli kuin tilauksesta, kun omani loppui juuri! Poistaa tehokkaasti tummentumia ja yhdessä 3d harjaksen kanssa hampaista tulee todella valkoiset. Juon paljon kahvia, joten tahna on tositestissä! ;) 

Tästä Beyoncen hajuvedestä on touhotettu monessa paikassa ja odotin tuoksulta enemmän, kun vanhempiin luomuksiin (ensimäinen heat- hajuvesi) syvästi ihastuneena luulin tämän olevan tajunnan räjäyttävän hyväntuoksuista.   Minusta se oli vähän laimean tuoksuista, mutta kuulisin mieluusti muilta mielipiteitä!

Lumenen yövoidetta, jota olen muutaman yön käyttänyt. Aamulla iho on todella pehmoinen ja kimmoisa! Olen huono käyttämään yö-ja päivävoiteita, mutta ihon ero entiseen verrattuna vakuuttaa että pitäisi ottaa tavaksi käyttää näitä. Kaikki asiat, jotka vaativat säännöllistä aikataulua ovat minulle hirmuisen vaikea tehdä, sillä en yksinkertaisesti muista pysyä rutiinissa.

 Mites sattuikaan! Cliniquen huulirasva-huulipunamultikynä. Eräs viikonloppu laitettiin juuri kyseistä huulikynää toisillemme ja nyt se tulla putkahti tässä boxissa. Koostumus on kosteuttavaa ja ravitsevaa huulirasvan tavoin, mutta runsas pigmentti käy huulipunasta. Se on vain niin helppo tapaus, että sitä on mukava sujauttaa huuliin vaikka työpäivän jälkeen kun on lähdössä töistä. I like!


Mitäs tykkäsitte tämän kuun livboksista? Ja mitä mieltä olette Beyoncen uudesta tuoksusta, mikäli olette päässeet sitä jo testaamaan?

4 kommenttia:

 1. Jäi kiinnostamaan, että alkoiko sinulla käytössä tuo lumenen huulikiilto/puna-kynä karkailemaan huulilta ihon juonteiden mukana? Yleensähän huultenrajauskynä estää sen tapahtumisen ja siksi mietinkin, että pysyikö toi sitten miten huulilla? Ne edelliset sävyt ovat kuitenkin olleet niin kevyitä ja läpikuultavia, etten ole itse käytössä ainakaan huomannut vastaavaa tapahtuvan, mutta myös sävy on kulunut huulilta nopeasti pois.
  Mites pysyikö toi miten kauan, vai pitikö olla jatkuvasti lisäilemässä?
  Kiitos!
  Käy kurkkaamassa myös minun lifestyle blogini: http://blogilana.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Mulla pysyy, laitan tosin hieman tuota meikkivoidetta huulien pieliin! :) Pysyy hyvin, ellei tartte kokoajan olla pullo huulilla.......;)

   Poista
 2. vitsit tekis kyllä itekkin mieli tilata tuo livbox :D ja pakko kyl kans heti huomenna käydä ostamassa ne fibralogy sarjan shampoo ja hoitoaine :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaa! Näiden tuotteiden arvo on varmaan lähemmäs 50€ mutta kun tilaat boksina, maksat 15,90€ kuussa! Ja se on mukava saada joka kuukausi näin ihana turhamainen ylläri :) suosittelen!

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥