sunnuntai 30. elokuuta 2015

Aamiainen keskustassa

Moi!

Yritin eilen tiirailla taivaalta revontulia, mutta ei siellä mitään näkynyt. Musta taivas vaan. Oletteko huomanneet, että syksy tuoksuu jo sillain jännästi tuolla? Kirpeä kylmä syksyn tuoksu. Mua jotenkin tosin helpottaa että kesä alkaa olla ohi.  Mä oon aina hiljentynyt syksyisin lepäämään ja nollaamaan omiin oloihini. Olen aina jotenkin pitänyt enemmän joulusta ja lumisesta talvesta..

Olin eilen aamulla brunssilla uudessa paikallisessa kahvipaahtimossa ja vedin sairaan makoisan mozzarella- ilmakuivattukinkku croissantin ja Lohjalla paahdettua kahvia. Tuntui hyvältä  syödä aamiainen ulkona ja vähän hifistellä. Kahviakaan en ole juonut moneen kuukauteen, sillä yhdessä vaiheessa pumppu hakkasi omia rytmejä ja välttelin kofeiinipitoisia juomia.
Mutta Luoja kahvi.
Miten hyvältä se voi maistua pitkän ajan jälkeen. Käsittämätöntä.

Kävin jo kerran aikaisemminkin aamupalalla tuolla ja oon ehkä vähän addiktoitunut noihin herkkuihin. Se on tosi klassisen näköinen ja hienosti sisustettu kahvila keskustassa. Lohjan coffee roastery. Njam.
Ensiviikonloppuna onkin jo syysmarkkinat sekä tivoli. Se jos mikä on aina merkinnyt kesän loppua. Iltamyöhällä, kun kaikki laitteiden valot ja musiikki ovat päällä iltahämärää vasten.. Se on vaan jotain niin nostalgista!
En malta koskaan pysyä poissa, kun tivoli on kaupungissa.

Tässä yks käyntini hedemäsalaatin ja lohileivän kera.. Aaaah..

Hyvää sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva kun postailit pitkästä aikaa! :) Ja toi sun LV laukkus on kyllä niiin ihana... ♥

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥