lauantai 29. elokuuta 2015

Long time no see

Moro!

Viimeinen puolivuotinen on ollut täynnä surua ja tuskaa, mutta valoisammat päivät ovat alkaneet jo saada tilaa. En tosiaan ole kirjoitellut pitkään aikaan, kun kaikki fiilis ollut kadoksissa. Semmoinen surupommien yhtälö saavutti mut keväällä, että iloiset kirjoittelut tänne olisi tuntunut aika  häpeälliseltä, jätin siis kirjoittelut ja kuvauksen suosiolla sivuun.
En ole eläessäni ollut niin väsynyt kuin tänä vuonna.
Yritän kuitenkin nyt saada arkirytmin takaisin sekä kirjoitella tänne, jonkunlaista terapiaa tämäkin on :)

Mä lupasin silloin joskus freddy-kuvia, mutta mua nolottaa jotenkin "peppuposeeraa", niin tämmösiä sssshitte niinku. Älkää lynkätkö.. Oon tykänny noista housuista tosi paljon, mutta tosiaan saa ottaa isompaa kokoa mitä normaalisti käyttää sillä kahdet M-kokoiset tämmöset hajos jo, nää L-kokoiset on paljon mukavammat, eikä tarvi pelkää että repee kun nostaa jalkaan!

Tää eka postaus pitkään aikaan saa nyt olla tämmönen tynkä ja kömpelö, toisen pystyn varmaan tekemään paljon paremmin. Ottakaa mut iloisesti vastaan niin saan semmosta virtuaali-itsetuntoa  kirjoitella paremmin. :)
Näkemiin, mä lähden töihin. Oli kiva kirjoitella vähän tännekin.

2 kommenttia:

  1. ihanaa kun tulit takaisin kirjoittelemaan<3 mäkin tilasin vihdoin freddyt! :D luin jotakin facebookista noista sun surullisista jutuista ja toivon että nyt kaikki alkaa olemaan parempaan päin? :/<3

    VastaaPoista
  2. Hei sinä<3 oonki ihmetelly mihin katosit ja oottanu kovasti et siust kuuluis taas! Mahtavaa et oot takas ! Joku fiksu osas kertoa joskus et onnen määrä on vakio, joten siul täytyy olla tiedossa paaaaljon hyviä juttuja nyt sitte kaiken kurjuuden jälkeen ;) virtuaalihali ja tsemppiä!<3

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥