torstai 3. syyskuuta 2015

Harmaata ulkona sekä vaatekaapissa

Prrrrrrrrr!

Oon palellut koko päivän ja tongin villasukatkin laatikoiden syövereistä! Ulkona sataa ja on synkkää.. Mutta onneksi mulla on viikonloppu vapaa, suunnittelin tekeväni jotain virkistävää kuten uimahallia tai jopa serena reissua! Voisi tehdä hyvää muutenkin sillä en oo kävellyt kahteen päivään normaalisti jalkatreenin jälkeen ja pöntöllekin istuminen on yhtä tuskaa :D Itkunauru! Salista oli niin pitkä tovi, että kaikki paikat huutaa leipää ja näytän enemmän Notredamen kellonsoittajalta tuolla kulkiessani. Duunikaveria nauratti, kun yritin noukkia roskaa maasta ja kiemurtelin sitä siinä ihmeasennoissa tuskaisena.

Löysin tulevaan syksyyn ja talveen ihanan Amisun takin ja neuleen H&M:stä! Tuosta neuleesta on tullut jo ihan lemppari.. Lämmin ja ihana, hmmm.... Mulle tuli myös ylläripylläri paketti Garnierilta, jossa oli pari tuotetta vaaleisiin hiuksiin! Niistä tulossa myös postaus.







Ompa ihana taas kirjoitella. Voikaa hyvin synkästä säästä huolimatta!

5 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun kirjoittelet taas!:) Itseekin kun sais vielä niskasta kiinni, mut ne ekat postaukset on just niitä vaikeimpia, tiedä sitten miksi.:D
    Ihan super makee toi Amisun takki! Täytynee itsekin käydä vilkaisemassa meiän NewYorkerin tarjontaa.8D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla Silja! <3 Tiedän tuon kuinka vaikeata se on! Aloita vaikka kuvapostauksella lähes ilman tekstiä niin pääsee helpommin taas aloittelemaan! Joo mä ihastuin kans noihin keinonahkahihoihin jo viimevuonna kun alkoi tulla niitä juttuja :)

      Poista
  2. Ihanat noi takki ja paita ♡ !

    VastaaPoista
  3. Aiiiivan ihana tuo takki *u* <3

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥