tiistai 22. maaliskuuta 2016

Lettipää


Heips misuset tipuset!!

Tänään olisi tarkoitus käydä hakemassa vähän väriä kuontaloon solariumista sillä naamani on kalpea kuin kalkkilaivan kapteenilla! Oli kesä tai talvi tää naama on jäätävän valkoinen, vaikka muu kroppa olisikin saanut aurinkoa. Yritin läträtä vanhoilla ruskettavilla tuotteillanikin, mutta huhhei ne levahtaa ja menee iholla ihan lehmän täpliksi (Hyvä kuvaus) Se solkku tuntuu tehoavan muutenkin hyvin myös akneihoon! En tiedä millä sen perustelisin, mutta jotenkin ruskettuneena kasvojen iho näyttää paljon sileämmältä ja smoothimmalta sekä punaisuus kaikkoaa ihosta ellei käräytä itseään huolella :D

En ole ikinä ollut "letti-ihmisiä", mutta kokeilin huvikseni näitä supercooleja ranskanlettejä (tai minun tapauksessani sekasikiö-siksaklettejä) ja ne näytti aika kivalta! Mulla on tosin Chloesin teippipidennykset nyt päässä, niin saa olla tarkkana, ettei näy rumasti takaraivosta osiot. Noista pidennyksistä tulee postaus ihan justiinsa!
Sain syntymäpäivälahjaksi ihan sairaan ihanaa YSL:n havuvettä eli tuo black opium! <3 Tuoksu on ihan mielettömän hyvä! Muistaakseni se oli joku vuoden ostetuin tai jotenkin palkituin hajuvesiuutuus. Käykääs tuoksuttelemassa jossain kun ehditte!

1 kommentti:

  1. Täällä odotellaan uusia postauksia :) t. Lukijatyttö joulumarkkinoilta !

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥