tiistai 22. maaliskuuta 2016

Valo

Hellou my fellow!

Taas se alkaa. Yltiömäinen kesävaatteiden hamstraaminen, kodin suursiivous, keltaisten tulppaaneiden jatkuva ostaminen, lenkkeily, fiilistely auringosta ja jäätelökioskien bongaaminen! KEVÄT!
Oikeastaan huomasin sen tuossa aamuvuoroon mennessäni, että jumaliste on ihan valoisaa vaikka kello on 6 aamulla. Luulin nukkuneeni pommiin ja juoksin reinot jalassa tarhapöllönä autoon kelloa edes katsomatta ja vauhdilla töihin!
Suunnittelin tossa jopa jo skootterin hommaamista, sillä mikään ei oo siistimpää kuin töiden jälkeen  pistaasijätski ilta-auringossa ja lähtee skopalla himaan tukka hulmuten.
Saan muutenkin tästä valon määrästä koko päivän kestävän ADHD-kohtauksen.:D


Ystäväni vei mut synttärilounaalle Chico's:iin ja olin ihan äly-yllättynyt kuinka hyvää ruokaa siellä oli! Olen monenmonta kertaa pettynyt latteasti maustettuihin annoksiin, joista paistaa nopeallakin vilkaisulla pakastetuotteiden käyttö.. Mut tää mesta oli mieletön! Naistenpäivän kunniaksi jälkkärin sai kaupanpäällisiksi ja mun oli pakko valita hetkeäkään epäröimättä... Rocky road jätskillä!! <3 <3 <3 Pääruoka annoksen nimi oli Bonnie&Glyde, jonka vuoksi valkkasin sen kaikista :D


 Ai niin, pakko kertoa. Saatiin äidin kanssa erään taulun vedos muutama vuosi takaperin yhdeltä tutulta maalarilta ja bongattiin se käärö uudestaan siivouksen lomassa pitkän ajan jälkeen.  Googlettelin hieman ja HUH! Mies kuka antoi sen on kuuluisa maalari Antti Vuori ja hänen taulut alkavat hinnasta 390€ ylöspäin! Tosin meillä on hänen ensimäinen ikinä maalattu vedos signeerauksella. En oo ikinä älynny tommosta tattimaailman taidetta ( Anteeksi taidekriitikot sekä Antti Vuori) enkä saisi tylsään harmaavalkoiseen sisustukseeni ikinä tätä taulua sovitettua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥