tiistai 20. syyskuuta 2016

Im back

Heiii!

Arvatkaa, mitä meikäläinen on tehny koko kesän? 
SYÖNYT!
Olen huilannut ja ottanut iisiä, käynyt festareilla, mökillä, veneilemässä, grillailemassa, kaikenlaisissa ulkoilmatapahtumissa, leffoissa, piknikeillä, lihonnu 8 kiloa, tatuoitavana, lintsillä ym. Lomat on lusittu tältä vuodelta ja koska jouluun on virallisesti enää 95 päivää, niin nyt aletaan odottamaan aattoa kun muutakaan tekemistä ei enää ole laihduttamisen lisäksi.
Mun tietokonekin on selfdestructionin partaalla ja yhtä kuvaa lataessaankin se ilmoittaa ottavansa lopputilin minä hetkenä hyvänsä.  Eiiiiii ole siis kamalasti napannut postailla viimeaikoina, sillä meinaan saada joka kerta hermoromahduksen, kun istun tuohon tietokonetuolille tai sitten mun pitää varata kaksi päivää, että saan yhden postauksen tehtyä. Vieraiden koneilla kun ei kehtaa istua montaa tuntia omine muistitikkuineen ja kirjasto kuulostaa jo vähän absurdilta :D

Yritin tossa kaivella kuvia kesältä ja älysin etten ole ottanut yhen yhtäkään asukuvaa tai vastaavaa koko kesänä. Se pirun kallis kamerakin on pölyttynyt jonnekin lipaston taakse. 
Mä olen kertakaikkiaan lomaillut ja kiertänyt peilit kaukaa. Mun tyvikasvukin on helposti yli 20senttiä, enkä ole tehnyt sille mitään.

Ajattelin muokata vähän blogin ulkoasua ja vaihtaa nimen, sillä se voisi vähän piristää ja antaa lisäpotkua tälle. Uusi banneri voisi kans tehdä terää.

Tämä oli  tosi taianomainen ilta Puruveden rannalla auringon laskiessa, kun pojat oli kalassa ja mä keräsin mansikoita tienpientareelta


Mukava nähdä, että lukijoita on pysynyt sivuilla evakostani huolimatta, pusuja hirveästi teille.
Jatketaan!

3 kommenttia:

 1. Ihana kuulla susta pitkästä aikaa! :)<3 Tervetuloa takasin Xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana.. Kiva palata kun tämmönen vastaanotto :)<3

   Poista
 2. Heii tosi kiva että oot taas palaillut bloggailun pariin! :) Ja sun kesä kuulostaa kyllä ihanalta ♥!

  VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥