lauantai 20. helmikuuta 2016

Puuroa nassuun

Heippa!

Huhhuh, tänään on viimeinen työpäivä 11 päivän putkesta ja voin kertoa, että tämä tyttö alkaa olemaan vähän naatti 10 tuntisten päivien jälkeen! Halusin toki itse tehdä mahdollisimman paljon tunteja, että saan autolainan maksettua mahdollisimman suurissa erissä pois parissa kuukaudessa, kyseessä ei siis ole mikään pakkotyörääkki :D

Illalla pitäisi suunnata vielä ystäväni syntymäpäiville, johon on varattu koko pikkukuppila tarjoiluineen. Saa nähdä nukahdanko pöytään sinne:D
Kaiken väsyn ja muutenkin kiireaikataulun keskellä mulla on töiden jälkeen noin puoli tuntia aikaa laittautua iltaa varten ennen kyytiä.
 JOKA NAISEN PAINAJAINEN
Eli toisin sanoen se 20 minuuttia panikoidaan peilin edesssä ja 10 minuuttia tehdään jotain hyödyllistä, tuttua?

Olen koittanut katsoa vähän syömisiänikin viimeaikoina ja hirveä ähkyturvotus alkaa jo vähän hellittää, mikä vaivasi monta päivää! Olen syönyt niin pirun huonosti viimeaikoina, kun töiden lomassa ei ehdi syödä ollenkaan ja sitten illalla kauheassa nälässä syön koko jääkaapin tyhjäksi.
Eikö näytäkin suht hyvältä ihan normi puuroannos? Pitää ottaa tavaksi tämmönen töissä, sillä mahakin toimii jo suht normaalisti kun syönyt kunnon puuroa nam!

Oikein mukavaa lauantaita kaikille!
P.s edellisen postauksen halpis silvershamppoo TOIMII hintaansa nähden erinomaisesti!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥