keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Rauhan päivä
Hyvää rauhan päivää kaikille!
Itsellä päivä ei alkanut niinkään "rauhan merkeissä", vaan naapurin noita-akka soitti salakavalasti tuntemattomasta numerosta ja valitti että koirani on haukkunut koko eilisen päivän. Hauskaa tässä on se, että äitini oli eilen pyykkäämässä tapansa mukaan luonani ja siivoili odottaessaan, kun hänellä ei ole omaa pesukonetta. 
(Kaikki tietää äidit, jotka alkaa heti siivoamaan kun asunnon ovi käy, olit paikalla tai et)
Koira oli peräti puoli tuntia yksin eilen, äitini saa olla todella kuuro tässä tapauksessa jos koira on meuhkannut koko päivän. :D 
Tästäpä viisastuneena (ja pelipaitani repineenä) päätin tilata Elisa vahti-palvelun, jolla saan siis reaaliaikaista kuvaa vaikka suoraan kännykkääni asunnostani tai sieltä minne kameran asennan. Saatana. Muuten niin kivasti alkanut päivä kusahti jo kello 10 aamulla.

Mulla oli kuitenkin pari tuntia vielä aikaa duuniin, niin halusin saada muuta ajateltavaa ja käytiin maailman ihanimmassa ja kodikkaimmassa pikku kahvilassa, mistä olen varmasti puhunut täällä ennenkin.  Harmittaa, että ollaan hukuttu niin kiireisiin ettei olla pitkään aikaan päästy tänne haukkaamaan lohileipää ja kahvia. Tää on niinku mun ja mutsin oma juttu. Mieli parani kummasti siellä käydessä, sillä paikka ihanine koristuksiseen, herkkuineen ja myyjineen on silkkaa terapiaa pääkopalle. Paikan nimi on kahvitupa Nina maria


Niin ja huomenna menen katsomaan yhtä ihanaa torppaa rannan tuntumasta, niin ei koirat häiritte ketään perkele! Olen käynyt muutamaa omakotitaloa katsomassa, mutta jostain syystä ei ole sytyttänyt. Mutta nyt mulla on semmonen kutina, et jos jos... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥