lauantai 10. joulukuuta 2011

Small Xmas post

Mitä sitten toivoa joululahjaksi?
Kartoitin omia tarpeitani päätyen siihen tulokseen, ettei pehmeä paketti juuri ole "tarpeen" vaatekaappeja tutkiessani. (Vaikka vaatteita ei koskaan voi olla liikaa??)
Kosmetiikkaakaan ei juuri mahdu enää hyllyille tai laatikostoon, tästä voimme syyttää Oriflamea, jonka tuotteista pidän muuten älyttömästi, ihanan tuoksuisia, tuntuisia ja toimivia tuotteita ( ja ilman eläinkokeita, vaikken mikään kettutyttö olekaan ;-)  Oriflamen sivuilta löytyy nyt paljon jouluaiheista lahjatavaraa ja paketteja, kannattaa käydä klikkaamassa lahjaksi ;-)

Mitäs jää jäljelle..? No elektroniikka. Samsungin (ehkä ensimäisen..)
kosketusnäyttöpuhelimen voisi päivittää .. --> Iphone 4!
Ja tietenkin strassikuorilla tuomaan vähän blingiä arkeen ... eikö..;-)
Noita kuoria on vaikka millä mitalla Hello kitty:stä LV:n tai burberryn kuoseihin ;-) Huutonetissä niitä myydään myös melko halvalla..









Mitäs seuraavaksi... Tuosta on turha varmaan edes unelmoida, joten pitää siirtyä edullisempiin lahjavaihtoehtoihin..

Olen lukenut Twilight:n Houkutus kirjan ja voin sanoa ettei nuo elokuvat kyllä pysty luomaan sitä samaa tunnetta ja "kuvaa" minkä lukiessa tuosta voi saada. Vaikken olekaan mikään kirjafanaatikko ja olen viimeksi lukenut kirjan kokonaan silloin, kun ala-asteella on pitänyt tehdä kirjaesitelmä..
Anyway ostin tuon kirjasarjan ensimäisen osan kirpparilta eurolla, kotona ajattelin lukea tylsyyksissäni vain vähän alkutekstiä, mutta yhtäkkiä olin siemaissut lähes puolet kirjasta päähäni.
Se oli oikeasti mukaansa tempaava, viehkeä ja salaperäinen... Oli helppo kuvitella itsensä sinne komeiden vampyyrien keskelle.. heh... Eli loput tuosta kirjasarjasta on lahjatoivelistallani. Suosittelen lukemaan edes alkutekstit ;-)





Ihmeellistä. Noissa lahjatoiveissa meni oikeasti aika tovi miettiä, enkä saanut kuin kaksi toivomusta kirjoitettua ylös.. En tosiaan ole tullut ajatelleeksi mitä haluaisin saada lahjaksi, vaan stressannnut mitä perheelle ja ystäville pitäisi antaa.. Mietitääs nyt..*raks raks.. Taisi mennä päin mäntyä nyt tämä postaus lahjatoiveista.. :-) Ehkä uusi yritys myöhemmin, kun saa inspiraatiota ja yhden vapaanillan!
Huomenna mennään äitin kanssa kirpparille, katsotaan mitä aarteita sieltä löytyy..
Nyt viltin alle, koira lämmittämään jalkoja ja kohti Houkutusta ..(Twilightin ensimäistä kirjaa siis;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥