sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Hölläilyä helteessä

MIKÄ HELLEPÄIVÄ!

Olin niin fiilareissa aamulla, että tongin shortsit ja topin päälle ja lähdin töihin kävellen. Halusin hyödyntää tuota aamuauringon lämmintä paistetta, että saisin samalla vähän väriä jalkoihin. Ai, että oli mukava tulla töihin! Muutamat vakioasiakkaat mainitsivat kuinka oikein säihkyn tänään! Se lienee eilisen syytä.. ;)
Olin eilen tapaamassa inttipojuani Upinniemessä ja vaikka oltiin siellä armeijassa lukossa kuin siat navetassa, päästiin salaa vähän syrjään rannalle meren tuntumaan, missä paistateltiin iltapäivä. Se oli niin ihanaa ja oikeasti romanttista! Samuli keräsi mulle valkoiseksi kuluneita simpukankuoria rannalta......Aaaaw mä en kestä. Enää 18 päivää niin se on ohi! Puoli vuotta meni kuin hujauksessa. Ihan uskomatonta. Molemmat ovat muuttuneet muutenkin ihan silmissä, kun katseltiin vanhempia kuvia meistä.

Olen ollut aina vähän laiska pesemään aamuinilloin kasvojani, joten ajattelin tämmöisen olevan hyödyllinen kaikille meille, joille on liian vaivalloista ottaa kaapista naamanpuhdistusvoide ja avata purkki.. Nimittäin automaattinen Clearasil-puhdistusainevekotin. Olen muistanut nyt hoitaa kasvojani aamuinilloin tämän ansioista, koska se on vaan niin kätevää ja helppoa ottaa puhdistusainetta vain kättä heilauttaen lavuaarin kulmasta. Se on todella hyväntuoksuista ja jopa ihan nättikin tuossa! :)

Mansikantuoksuinen saippua. Tuoksuu niin hyvälle, että tekisi mieli haukata tai vähintään pestä kädet sillä vartin välein??
// Vaatteet Ginatricot //


Minulla on ollut jonkun aikaa kokeilussa myös tämä Rocket volume express- ripsari.
Ihan ok, mutta täytyy myöntää, että odotin enemmän ripsiväriltä, josta vouhotetaan niin paljon ympäri blogeja ja lehtiä. Kyllähän ripset näyttävät ihan kivoilta tämän kanssa, mutta ei tällä nyt niin överilookkia saa. ;)
Lancomen doll eyes-mascara on siis yhä parhaista parhain ripsiväri, jota ei helposti päihitetä! :)
Maxfactorin meikkivoide sen sijaan on ollut mukava yllätys, nimittäin peittävyytensä vuoksi siitä ei helposti uskoisi kuinka kevyttä se on! Iho jää myös pehmoisen mataksi ja freesiksi. Tykkään!

2 kommenttia:

  1. uulalaa mikä asu!!<3 arvaa tuliko himo ostaa keltaiset shortsit :D??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, ampparipimpparina mennään tää kesä! ;) Ne on myös kivan malliset, valkoisena pitäisi vielä saada! :) Vähän väriä elämään hehe

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥