sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Huhtikuun Cleopatra's secret
Huomenta! Tässä huhtikuun Cleopatra's secret boksia!
Paketti oli tällä kertaa keskitetty luonnonmukaisiin tuotteisiin Frantsilalta , Caudaliêlta ja tuntemattomalta uutuus merkiltä Balance Me:ltä. Olen ehtinyt kokeilla kaikkia ja luonnonkosmetiikasta jäi hyvä fiiwis! Tämän kuun hittisanana toimiikin PEHMEYS.

 Frantsilan Mid summer- kuorintavoide edistää verenkiertoa ja silottaa ihoa. Se kuorii hellävaraisesti. Ihosta tuli todella pehmeä ja kuulas, varsinkin kun kuorinnan jälkeen laittoi alempana olevaa body lotionia. Tuoksu palauttaa keskelle kesäpeltoja vauvanpyllyposkien kanssa. Ihana!  Balance me- uutuus body wash ja lotion sisältävät ominaisuuden mikä herätti ainakin minun mielenkiintoni..  ne kiinteyttävät ja jättävät ihon superpehmeäksi! Allekirjoitan tuon, sillä ihosta tuli silkkisen pehmeä ja hyväntuoksuinen. Body wash vaahtoaa mukavasti ja lotion jättää ihon pitkäksi aikaa pehmoiseksi ja tuoksu viipyy iholla pitkään!


Caudaliêlta täysin luonnonmukainen huulioide, joka sisältää hyvin ravinnerikasta sheavoita. Tehokas, mutta täysin luonnonmukainen yhdistelmä hoitaa vaurioituneita huulia ja saa ne pehmeäksi. Tuoksu on hennon vaniljainen ja voide jättää huulet mattapintaisiksi. Itse laitoin huulipunaa myöhemmin tähän päälle ja huulivoiteen mattaominaisuuden vuoksi se levittyi ja pysyi huulilla hyvin!

Mitäs mieltä te ootte luonnonkosmetiikasta?  
Se on minulle vielä melko tuntematon ja satunnaisia tuotteita on joskus tullut käytettyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥