keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Warm days

Huomenta! Mä olen reippaillut ja herännyt aikasin monena aamuna ja alkanut heti puuhailemaan kaikkea. Olen käynyt salilla säännöllisesti ja ottanut ruokavalion taas haltuun, se on kummasti muuttanut taas olemusta ja jaksamista! Kävin uimahallilla uimassa ja ollaan pelattu usein biljardia viimeaikoina, se on hemmetin siisti laji ja koitankin hioa tässä taitojani näiden vanhojen konkareiden avustuksella! Olisi mukava saada ihan harrastus salin ja töiden ohelle, biljardi on oikein mukava ja edullinen harrastus, joten miksipäs ei ;)

Tirkistelin ystäväiselläni Avonin kuvastoa ja ihastuin tähän ruusukullanväriseen kelloon niin kovin, että tilasin sen! Kello maksoi peräti 27€ ja on todella ihana! Mulla ei taida ennestään juuri olla mitään tämän väristä, joten parikseen se kyllä kaipaisi jotain samanväristä tilpehööriä!
Kasvipihviä, kananmunaa, vihannesriisiä ja jälkkäriksi maitorahkaa pähkinäsekoituksella ja elovena täysjyvämysliä ja hunajaa ;) Nami!!

Olen tehnyt aikamoisia pakararääkkejä ja pientä pyöreyttä havaittavissa jo, jipii!


Oltiin ottamassa aurinkoa eräällä pienellä "kuopalla", josta tuli ikäänkuin vahingossa lampi. Siellä on todella pehmoinen hiekkapohja ja aurinko porottaa suoraan siihen! Maisemat ja taivas olivat kuin postikortista ja siihen oli helppo nukahtaa! ;) Mites te vietitte lämpöiset päivät!?

Ja hei ihan oikeasti nyt niitä kysymyksiä tänne, muuten postausta ei saada tehtyä!! :(

6 kommenttia:

 1. Missä päin toi lampi on?? Näyttää ihanalta! :) Tulispa ne kesäsäät nyt äkkii takas..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! se on Lohjalla Gunnarlassa. Siel on sikalämmintä vettä! :)

   Poista
 2. Ihana kello! <3 Ruusukulta on siitä kätevä, että sen kanssa sopii niin kulta kuin hopeakin. :)

  VastaaPoista
 3. mä just tilasin tuon Avonin kuvaston ! :D siellä vaikuttais olevan kaikkea kivaa. olispa täälläkin tuollainen ranta/lampi.. täällä on vain uimala :DD ei järveä ollenkaan. pitää aina lähteä johonkin kauemmaksi, jos haluaa rannalle :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin kattelin sieltä vaikka mitä! Onneks meitä on siunattu järvellä ja monilla uimarannoilla, en osais asua missään, missä ei ole vettä lähellä! ;(

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥