sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Ice watch

Heips!
Aikaisemmin bloggers inspiration day- tapahtumassa pääsimme mukaan Indiedaysin ja Timanttisten yhteistyökampanjaan.
Kävimme hienolla kellopisteellä ja pääsimme tutustumaan entuudestaan tuntemattomiin Ice watch kelloihin. Nämä uutuus kellot ovat muodoiltaan hyvin simppelit, mutta niihin on saatu jytyä kirkailla väreillä ja muilla värikkäillä yksityiskohdilla. Ne ovat myös vesitiiviitä, mikä on hemmetin hyvä juttu, sillä minä olen ainakin onnistunut kaksi kelloa rikkomaan vesivahingon seurauksena.. Ei siitä sen enempää..  
Saimme valita suosikkimme kaikista ja esitellä sen teille. Yllätys yllätys, valitsin valkoisen. Minusta valkoinen kello kultaisella kehyksellä viestii ylellisyydestä. Valkoinen on myös paljon helpompi yhdistellä asuun, kuin värikäs kello. Tosin värikkäämmät ovat kiva pieni lisäpiriste muuten simppeliin asuun. Ne ovat jotenkin urheilullisempia!
https://www.timanttiset.fi/fi/Kellot/ICE-WATCH-Ice-Elegant-Gold-Uni-naisten-kello_0160-14205
https://www.timanttiset.fi/fi/Kellot/ICE-WATCH-Ice-Elegant-Gold-Uni-naisten-kello_0160-14205


Mikäli kellot kiinnostavat enemmän käykää  ihmeessä kurkkaamassa koko valikoima täältä, tietoa löytyy myös timanttisten facebook-sivuilta.


4 kommenttia:

  1. Tykkään itekki valkosen ja kullan yhdistelmästä!
    Tosin, tollanen mintunvärinen houkuttelis myös..♥

    VastaaPoista
  2. Toihan on tosi makee! Miul on vaan niin rimpula ranne, et kello kädessä näytän suunnilleen yhtä reppanalta ku kolmevuotias isin kumisaappaat jalassa :,D ei oikein lähe siks :D

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥