keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Joulu tuli taas

Well hello girls!

Hips tili tuli, tili meni. Onneksi postilaatikolla käyminen aamulla lohdutti sillä Livboksi, semmoinen yllätysboksi inspirationday:lta ja bangerheadin paketti olivat saapuneet! Kaikki samaan aikaan .. :D Ihan kuin joulu olisi saapunut taas tuulikujalle.  Tuli suklaata, sukkia, kosmetiikkaa ja koruja.. Loppupäivä menikin hilpeänä vapaapäivää vietellessä ja kävin ostamassa myös uuden jääkaapin vanhan sähkösyöpön tilalle. ( Tämä meni vuokranantajan piikkiin ja sain siis ihan vapaat kädet valita! ) Päädyin semmoiseen diginäytöllä varustettuun kivaan yhdistelmäpakkaseen semmoisilla lisävarusteilla, joiden olemassaolosta en ole tiennytkään.. Lähetin tekstarilla kuvaa hintoineen ja kysyin saanko ottaa tuon. Mua on siunattu todella ihanalla vuokranantajapariskunnalla. Aina tulee joulukorttia ja he ovat valmiina jeesaamaan kaikissa huoneistoon liittyvistä propleemoissa ja kysymyksissä aina hymysuin.

Mutta anyway, tilasin siis Too Faced size queen-mascaraa ja täytyy sanoa, että herra jumala tuo harjasosa on iso!!! En ole ehtinyt vielä kokeilla mutta alempana näkyy ero Rocket volum expresiin, joka on myös melko suuriharjaksinen. En malta odottaa huomiseen, kun pääsen kokeilemaan! Lisäksi tilasin Victoria's secretin Sheer Love- body mistiä, mutta täytyy sanoa, että olin pikkaisen pettynyt tuoksuun, kun odotin  niitä ökymakeita lähes iholta nuoltavia tuoksuja, mitä aikaisemmin olen haistellut. Tämä on ehkä kaikista miedoin, mihin olen törmännyt.. Siinä on valkoista puuvillaa ja pinkkiä liljaa.


 Size Queen ja Rocket volum express

Ajattelin seuraavaksi kokeilla VS:n Pear Glaze- body mistiä! Kuulostaa superihanalta. Onko teillä omia  suosikkeja näistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥