sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Sunnuntai aakkoset

Hei!
Joo, niin mä teen! Odotan vielä ensikuun livboksia mikäli siitäkin löytyisi vielä jotakin ylimääräistä palkintoon niin laitan teille arvontaa käyntiin noista hutituotteista. Laitan ainakin kaikki herkän ihon tuotteet arvontaan sillä (en tiedä miksi) kartan niitä jotenkin kun ihoni ei ole koskaan palanut tai ärtynyt mistään kosmetiikasta..

Mä olen ollut tämän viikon kirjaimellisesti niin rupsahtanut, etten ole viittinyt ottaa mitään asukuvia. Käyn aamulla pitkällä lenkillä koiran kanssa, jonka jälkeen salille ja sieltä töihin. Töistä takaisin kotiin ja taas koiran kanssa pitkälle lenkille. Nukkumaan. Siinä mun päivät tällä viikolla. Mutta otin kuvia muutamasta ostoksesta ja lempikorviksistani ja yritän ensiviikolla saada itsestäni taas ihmisen näköisen kun 12 päivän työputki loppuu.

Nämä korvisten aakkoset eli chanelin klassikko CC korvikset sekä guessin G-korvikset ovat ehdottomia suosikkejani, en ole ikinä osannut käyttää muuten isoja tai vähääkään roikkuvia korviksia, sillä onnistun AINA sotkemaan ne vaatteisiiin ja huiveihin kiinni! Sain nämä Guessit Sampalta joululahjaksi.. :)



Ostin Lorealin CC- meikkivoidetta, mikä taittaa keltaisuutta pois. Kyllä en tiedä miksi, mutta ihoni on aina taittanut sellaisen inkkarin keltaiseen varsinkin nyt talven aikana kun rusketus on kaikonnut. (nyt alkaa olla liikaa ääkkösiä tässä postauksessa :D)
Otin itseäni myös niskasta kiinni meikin putsauksen suhteen ja ostin Cliniquen naamanpuhdistusvoidetta mikä on todellinen täsmäputsari esimerkiksi ripsivärin levitessä yläluomiin, sillä saa todella näppärästi topsilla putsattua levanneet meikit ilman että kaikki levahtaa pitkin kasvoja.
(tiedätte varmasti sen yhden pienen mustan pisteen ripsarista tai eyelinerista, joka lähtee muka vähän rapsuttamalla, mutta ei, se levahtaakin joka kerta sentin pakuiseksi mustaksi sotamaalaukseksi silmäluomeen)


Bongasin tämän ihanan MK lompakon nettikirpparilta (feikki) sillä vanha lompakkoni alkoi näyttää niin rähjääntyneeltä, ettei sitä kehdannut ottaa ulos kassista maksaakseen ostokset..

6 kommenttia:

  1. Tuo Lorealin voide on niin hyvää!:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Tuntuu vaan että puteli loppuu tosi äkkiä :/

      Poista
  2. ihana tuo lompakko, vaikka onkin feikki! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään tuosta vaaleasta kuosista, vaikka muuten en välitä oikein MKsta! ;)

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥