torstai 2. huhtikuuta 2015

Terveyden hinta (=Mahamakkaroiden puristelua ja perseen leviämistä)

Laiska, saamaton, muka kiireinen kaiken tylsyytensä keskellä.. ANTEEKS! En tiedä miten postausväli on näin suurentunut. Mä oon muutenkin ihan sekaisin kun aurinko tulee ja sitten taas häviää useaksi päiväksi, kelloja siirretään ja myöhästyn milloin mistäkin.
Mä uskaltauduin vaa'alle ekaa kertaa sitten röökin lopettamisen jälkeen ja jep 4 matafakin kiloa on tullut jäädäkseen. Toisaalta en oo koskaan varmaan voinut paremmin, enkä muutaman lisäkilon takia viitti edes harkita takasin tupakoitsijaksi ryhtymistä. Mä oon täyttänyt kaiken sen entisen "tupakka-ajan" kaikella kivalla, esim aamuisin mä luen kirjaa ja syön aamupalaa teen kera ihan rauhakseen. Se on taivaallista ja niin seesteistä. Päivä lähtee niin kivasti käyntiin, kun ei tarvitse mennä tonne ulos sateeseen jäätymään kylmän kahvin kanssa. Ja oikeastaan mä olen tehnyt aika monia suuria muutoksia, sillä en juo kahviakaan enää. This is a miracle

Hiuspostaus tulee pian sillä otin vanhat teipit pois ja värjäsin tukan uusia teippejä varten. Kelasin jättää näin pääsiäisen kunniaksi tämmösen tipuvärin tukkaan.
Ei vaiskaan, vihaan sitä. Haluan pitää pari päivää taukoa värjäyksestä ennen sävyttämistä ja nauttia kaiken siemauksin siitä että pääsee haromaan tukkaansa sormilla päätä myöten. Tuntuu ihanalta pitkästä aikaa. Jänskättää miten pärjään 65cm pidennysten kanssa, mutta leikkaamme tarvittaessa, eikö? Ja lupaan jakaa ne hauskat vaaratilanteet tänne teillekin, mitä se tukka tuo tullessaan.

Bongasin tämmösen jännän Lindexin jakun, missä ei ole saumoja ja puettaessa päälle sillä näyttää olevan ihan oma elämä. Se on aika kiva ja hauska.


Mun ihana duunikaveri toi mulle Kanarialta laukun! Sehän on selvää ettei tuo aito ole, mutta yllättävän hyväntuntuista matskua. Tuntuu ihan nahalta, tiedä vaikka onkin. Suosin enemmän aitoja laukkuja, mutta poikkeus vahvistaa säännön, mikä on ihanaa tässä tapauksessa ;) ! Ja juu, olen aina ollut kiinnostunut filosofiasta, neurologiasta ja astrologiasta, luen parhaillaan todella vanhaa kirjaa ahdistuksesta, kognitiivisesta terapiasta ja mindfullnesista. Kirjat avartaa kummasti.


Ainiin!!! Ja se arvonta! Nappasin sieltä tämmösen sähköpostiosoitteen kuin
satu.matikainen1@gmail.com


Eli Satu tää on paketti on sulle! Laitoin sulle mailia.

3 kommenttia:

  1. Mindfulness-kirjallisuus kiinnostaa muakin, pitäisi siis alkaa lukemaan muutakin ko tenttikirjoja ja hömppäkirjallisuutta. Ja tuo jakku, pure love!

    VastaaPoista
  2. Wiiiii minäminää♡ toi jakku on just bueno! Ja ne "neljä matafakin kiloa" ei kyl näy missään, näytät hyvältä ! :)

    VastaaPoista
  3. oikein ihana tuo jakku ja sulle sopii hyvin nuttura! :)<3

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥