maanantai 20. huhtikuuta 2015

Viherpeukalon vapaapäivä

Vapaapäivä!
Olen ottanut lungisti ja ollut omissa oloissani kirjastossa, siivonnut koko terassin ja haravoinut pihan, laittanut ulkokasvit talven jäljiltä takas ulos ja laittanut lisää ruusuja kasvamaan, olin niin iloinen että onnistuin viimevuonna kasvattamaan niin hienon kukkasadon, että päätin kokeilla uudestaan tänäkin vuonna yrttien ohella.  "Omien pihatalkoiden" jälkeen oli mahtava grillata siinä ja fiilistellä lämpöistä ja valoista iltaa. Hmm.. Maha on täynnä ja katsottiin ehkä joku maailman surkein alien leffa tässä välissäkin, missä Tom Cruisella oli ihan nyhvörooli :<


Ja tänään mulle tupsahti pieni lappunen, että postissa on jotain mikä ei mahtunut postilaatikkooni. Olin hiukan ihmeissäni sillä en muista tilanneeni mitään toviin. Iloinen yllätys tulikin Redvillellä, johon liityin joskus kauan aikaa sitten.Tämä ihana sivusto on suunniteltu auttamaan ja tukemaan naisen arjessa - mm. kuukautisissa! Sivusto lahjoittaakin tamponilähetyksiä, tietoa ym. ilmaiseksi kaikille rekisteröityneille naikkosille!
Bloggaajille löytyy myös extraa kuten tällä kertaa Basironin uutuustuotteet eli räätälöidyt täsmäaseet akneen! Paketista löytyi iso puteli puhdistusvaahtoa ja kosteusvoidetta, joita ehdinkin jo kokeilemaan. Innolla odotan miten vaikuttaa pidemmällä aikavälillä!

  Menkääs tilaamaan ilmaiset pimppatupot täältä ;D


3 kommenttia:

  1. nainen! noi hiukset tänne hetiiiiiiiiii

    VastaaPoista
  2. http://goo.gl/Tm2XRW "LoeBeli - Aneka Fashion dan Barang Lucu Murah"
    http://goo.gl/EsddLC "LoeBeli - Aneka Fashion dan Barang Lucu Murah"

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥