tiistai 4. lokakuuta 2016

Calvin klein hypetys ja rehellinen mielipide

Nonni. Anteeksny ihan kamalasti alkuun näistä vilauttelu kuvista. Kelasin, että uskallan laittaa nämä sillä kiksejä näistä ei varmaan kukaan ainakaan saa :D Anyways, tämä kaikkien hehkuttama Calvin Kleinin setti on nyt ollut lyhyessä kokeilussa ja muuten ihan syystä. Kävin ostamassa setin mustana Helsingistä Calvin kleinin liikkeestä.

Ja nyt se ihan rehellinen mielipide kaikesta somehypetyksestä huolimatta. Nämähän ovat tosi kivannäköisiä muuten, mutta minusta hiton epäkäytännölliset. 
Ensinäkin pienikin tuulenvire niin sulla on pitkät päällä eikä tämmöset ohuet urheilurintsikoiden tapaiset piilota sitä yhtään vaan saat töllätä jatkuvaa virnuilua suunnasta jos toisesta. Toiseksi nämä eivät tue rintoja ollenkaan, varsinkaan jos tissit muistuttaa jo entuudeestaan roikkuvia teepusseja. Mulla tuli käytöstä aina selkä kipeäksi.  
Väärää kokoa en usko ostaneeni sillä Helsingin Calvin Kleinin liikkeessä kysyin apua myyjältä koon valitsemisessa. 
Toinen iso pettymys oli hinta-laatusuhde. Rintsikoista lähti hyvin pian jousto ja kangas meni veltoksi. Toisin sanoen olkaimet löystyivät eikä minulla ole näitä enää ollenkaan käytössä, sillä ne eivät tue enää ollenkaan verrattuna siihen kun ensimäisen kerran sovitin niitä. Stringit alkoivat nukkaantua takamuksen yläpäästä hyvin pian, vaikka käyttökertoja ei ehtinyt paljoa tulla. Väitän, että mun joskus Seppälän alemyynnistä ostetut sarjatuotantopikkarit ja rintsikat kestää vähintään 30 kertaisena sen mitä nämä merkkituotteet.

Not worth it


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥