tiistai 18. lokakuuta 2016

Hei hei, mitä sulle kuuluu?

Hellou.
Mä olen ollut hemmetin kiiruskainen, sillä oon toteuttamassa para-aikaa yhtä suurinta haavettani. Ja tämä ei ole ihan mikä tahansa haave, vaan semmonen haave mikä on kulkenut mun korvien välissä ainakin 20 vuotta. Kaikki tuntuu tapahtuvan niin äkkiä, etten pysy oikein perässä, mutta nyt hiljennyin hetkeksi istumaan tähän ja fundeeraamaan. Oikeastaan kaikki mitä on tämän vuoden sisällä tapahtunutkin, on vienyt minua oikeaan suuntaan ja olen saavuttanut elämässäni lyhyen ajan aikana enemmän kuin ikinä ennen.
Ja tiedättekö sen tunteen, kun... Asiat alkaa vaan loksahdella paikalleen vaikka ennen tuntuu että koko maailma pisti vastaan, kun olet yrittänyt kaikin voimin saavuttaa jotain? Oon hiton kiitollinen, että elämä alkaa pikku hiljaa helpottaa kaiken sen pahan, epäonnistumisien ja vastoinkäymisien jälkeen. Pystyy hengittämään niinku oikeasti.Tein aika hurjia juttuja omalla mittapuullani, kuten että tapasin faijan 7 vuoden jälkeen, uskaltauduin lähteä maailmalle ja kohtasin suurimman pelkoni eli lentokoneet mitä välttelin 27 vuotta ja nyt vielä toteutan yhden suurimmista haaveistani:
Muutan ihan oikeasti omakotitaloon keskelle landea ilman naapurin häivääkään.
Minä kaupunkilaistyttö.


Jos minua ei yhtään paremmin tunne, musta voisi saada sellaisen kuvan etten viihdy landella hevosenpaskanhajussa, mutta itseasiassa olen aina ollut pieni tallityttö joka ei halunnut viettää viikonloppuja betonin keskellä cooleissa porukoissa, vaan tallilla. Oon aina ollut luonnonläheinen, vähän jopa erakoitunutkin. Tuun itseasiassa varmaan paremmin eläinten kanssa toimeen kuin ihmisten. Tai ainakin se tuntuu luontevammalta, ihmisten kanssa joutuu miettii liikaa mitä puhuu. Eläinten vieressä voi piereskelläki vapaasti, eikä tartte yhtään jäädä miettimään että tuliko liian vahva tuhnu. Ja tuoksuista puheenollen; parhaat tuoksut, mitä maa päällään kantaa on vanha puusauna, jonka löylyvedessä on koivunlehtiä. Tai vasta-ajettu nurmikko. Tai mopopoikinen katkunen noenhaju. Vielä paremmalta tuoksuu inttimiehet, jotka on rymynny metässä. Ja nyt tää meni ihan pointin ohi, mut kuiteski. Minusta parhaat asiat maanpäällä on niitä kaikkein tavallisimpia asioita, semmosia mitä on mahdollista kenen tahansa kokea kun ymmärtää vaan huomioida ne.

Pääsen muuttamaan jo parin viikon sisällä ja mulla on jonkunlainen (ehkä pelottavakin) rauha kaiken tämän muuttohässäkän ja sekasorron keskellä. Viime yönäkin menin nukkumaan sänkyyn kaikkien vaatekassien ym. väliin ja nukahdin levollisena sinne ja heräsin aamulla töihin. Ihan kuin olisi jotenkin valaistunut kaikkien näiden kokemusten jälkeen, en osaa oikein selittää.
Ehkä sitten kun kaikki tasaantuu, on helpompi ajatuksella muutenkin kirjoitella tänne, tää tuntuu vähän semmoselta pintaliitelyltä nyt ja ajatukset karkailee kokoajan.

Bongasin tosi kivat räpsyripset cittarista. Tommoset tuuheat, pitkät ja näyttävät just sillain semisopivasti. Näillä oli hintaa 5,90€ ja musta tosi kivat kaikinpuolin. Huomasin, että näissä oli jotkut omat liimat valmiina kiinni, mutta revin ne pois varovasti. Omalla liimallakin pysyvät tosi hyvin kiinni ja näitä varmaan jatkossa ostankin niiden kalliiden ylure-ripsien tilalla.
 Mut mitäs mullistavaa teille kuuluu? Kaikki hyvin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥