lauantai 25. elokuuta 2012

Dog days are over

Hola!
Perjantaista ollaan selvitty kunnialla ja mutaisilla korkokengillä ripauksella pieruhuumoria ja krapulaläppää. Istutaan Nebukalla, katsotaan hyviä stand-up sketsejä ja vammaillaan.  Iskin äsken uusimman Cosmopolitanin kimppuun ja yllätyin iloisesti huomatessani että eräs seuraamistani bloggareista oli päässyt cosmon haastatteluun! Onnea Xenia!
Kävin eilen Salossa aikalailla huviajelulla katsomassa siskoani ja koiranpentuja. En kestä, ne on niin lutuisia ettei niitä raaskisi antaa uusiin koteihin! Koiranpennuista siis pelkästään puhutaan :D Tosin alustavasti kaikki on jo varattu uusille emännille ja isännille.
Karisman kirpparilla oleva pöytä on myynyt jo satasen edestä! Ainut vika, että sitä tavaraa tulee sitä mukaa sieltä takaisin kun käy järjestämässä pöytää.. :) Eilen löysin ihanan ison vaaleanpunaisen buddhapatsaan ja täyden Calvin Kleinin for her- hajuveden 2eurolla! Ihan sairasta, joku on taatusti laittanut hinnat vahingossa väärin.
Kävin moikkaamassa Hansmurua töissä Golfissa ja mulle väännettiin maukas kanacaesar-salaatti, ai ai ai. :) Ihana nätti päivä takana!

Anyways, huomenna töihin iltavuoroon, joten luvassa tälle illalle hyvää ruokaa, seuraa ja musiikkia, illemmalla suukkoja ja lämmin kainalo :) Ihanaa!

 Kivaa lauantaita kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥