maanantai 13. elokuuta 2012

Koiranpentuja!

Huomenta ihanaiset!
Toissayönä syntyivät toisen koiramme ensimäiset pennut! Robin hoodistani tuli isukki! :) Sisko soitti yöllä kolmen aikaan, että nyt se synnyttää ja hän meinaa saada slaagin. Onneksi luontoäiti hoiti homman kotiin ja aamukuuteen mennessä syntyi 8 pientä makkaraista, kaikki terveenoloisina ja todella nälkäisinä! Vaikken päässyt todistamaan tätä yhtä ihmettä, on uskomatonta nähdä kun perheen omat koirat saavat keskenään pentuja, vaikka sattuikin iloinen "vahinko" siskoni ja oman koirani kanssa. Siskoni valvoi koko yön vahtien, että kaikki menee hyvin. Meillä kenelläkään ei ole kokemusta pentueista, synnytyksestä sun muusta ja koko perhe on ihan hoomoilasina koko tapahtumasta. Katsokaa nyt näitä pieniä ihmeellisiä makkaroita <3
Sen lisäksi, että päivä on muuten vain lähtenyt todella leppoisasti ja mukavasti käyntiin, pääsen tänään Sanamin tuunattavaksi kampaamoon töiden jälkeen ja sitten ehkä jopa treffeille ;)
Hiuksiin ajattelin jonkunlaista kerrostusta ja ja ehkä värjäystä, mutta katsotaan mitä se nainen on suunnitellut mun pään menoksi (kirjaimellisesti).
Illalla jotain hyvää ruokaa ja jälkiruoaksi ehkä suukkoja nam nam ;) Tuntuu, että mahassa lentelee perhosia kun mietin tätä yhtä hetkenkin.. <3 Ihanakamala tunne.
Haluaisin vielä tänään ehtiä johonkin väliin kirpparille käymään ja etsimään riipputuolia! Katossani roikkuu painon kestävä koukku, jolla on luultavasti ollut jonkun nyrkkeilysäkin virka aikaisemmalla asukilla. Toivoisin ihanaa riipputuolia, mahdollisesti korilla, jonne saisin nättejä tyynyjä ja pienen lemmenpesän. Ai ai pieni unelma.


Anyways, työt siis alkoivat jälleen viimeisen vauhdikkaan lomaviikon jälkeen ja täytyy myöntää, että nyt on  lomailtu ihan tarpeeksi ja kaikki on vähän päässyt retkahtamaan niin herkkujen, liikunnan ja
muiden asioidenkin osalta. Olen kertakaikkiaan laiskistunut ja makaan syöden sohvalla laskupinon odottaessa pöydällä. Yleensä lomalla levätään, mutta tämä veti kyllä kaiken ylimääräisen energian ja tuntuu etten jaksa tehdä oikein mitään. Eilen kumminkin sain otettua itseäni niskasta kiinni ja lähdin pitkälle lenkille koiran kanssa, siivosin koko lukaalin ja tarkistin laskutkin. Jälkeenpäin tuli hyvä olo, vaikkei tehty työ edes tuntunut niin pahalta! Kaikki kun näyttää hoituvan itsestään hyvän musiikin ohella. ;) Kokeilkaapa!
                                                  Parhaan ystäväni mieleenjäävin sanonta. Totta, eikö?
Muistakaahan nauttia viimeisistä kesäpäivistä täysillä. <3
Lukijoille on tulossa kaikennäköistä piakkoin, joten pysykäähän kuulolla.:)

With all love, Alex

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥