tiistai 15. lokakuuta 2013

Magichair

Puhutaampas hiuksista, leidit.

Kaikki ovat varmasti sitä mieltä, että upeisiin hiuksiin kuuluvat tuuheus, kiilto, pehmeys (ja pituus). Itsellä ainakin tulee mieleen Pocahontas, Snooki, Jozella tai vastaava kun puhutaan täydellisistä hiuksista. Harmi vain, ettei kaikille kasva semmoinen tuuhea ja kaunis tukka luonnostaan, vaikka kuinka kasvattaisi ja käyttäisi oikeita hiustenhoitoaineita. Sen sijaan hiustenpidennykset ovat ottaneet valtavan jalansijan varsinkin nuorten naisten keskuudessa ja tarjontaa löytyy loputtomiin kiharoista klipseistä 70cm:iin sinetteihin, teippipidennyksiin, hiusnauhaan ja jopa tähän uuteen siimakikkaan saakka. Tulen itse olemaan varmaan koko elämäni hiustenpidennysten suuri käyttäjä, nimittäin minun oma luonnonkihara hiuslaatuni saa hirmuisesti pitoa ja ryhtiä hiustenpidennyksistä. Lisäksi vaalentaessani tukkani mustasta blondiksi, omaa hiustenpituutta lähti karkeasti puolet pois. Ainakin siihen asti, että saan oman tukkani kasvatettua takaisin tulen olemaan ahkera hiustenpidennysten suurkuluttaja! Etsin jatkuvasti uusia hiustenpidennyksiä myyviä yrityksiä ja tarkkailen parempia tarjouksia kilpailevilta kaupoilta.  Haluan esitellä teille tämän yrityksen joka toimii Suomesta käsin myyden laadukkaita hiustenpidennyksiä silti kilpailukykyisinhinnoin ja taaten asiakkailleen hyvät ja kauniit hiukset!

Käykää siis tutustumassa valikoimaan, sillä tiedossa on jotain varsin huikeaa lukijoille! 

Kuvissa upea pin-up malli Sini Tarkkinen.
Myös maatilan prinsessojen Anna Erikson kantaa ylpeästi näitä pidennyksiä!
Pääsette sivuille klikkaamalla kuvia*Käynnissä on myös järjetön tarjous, jolla haluamistaan hiustenpidennyksistä saa -30%. 
 ALENNUSKOODILLA 6767 
TARJOUS VOIMASSA 15-31.10.2013

Muistakaa myös facebook-sivut täältä, nimittäin tykkääjien kesken arvotaan jatkuvasti hienoja tuotepalkintoja, kuten vapaavalintaisia hiustenpidennyksiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥