tiistai 8. lokakuuta 2013

Nahkatakkinen tyttö

Huomenta!

Päivä on mennyt juostessa silmäoptikoilla, nimittäin tarvitsen piilolinssit. Hitsi, onpa ainakin tullut tutustuttua omiin silmiinsä perinpohjin. Huhhuh. Onneksi kävin kilpailuttamassa eri optikoita, nimittäin hintaerot ovat ihan järjettömät!!! Ja kyllä ne mainokset telkkarista edullisista laseista ovat täyttä SOOPAA. Piilokuluja tulee vähintäänkin lisää lasien verran!

Olen ollut Hansmurun kanssa muutaman päivän ja kohta lähdetään pienelle vapaapäivän roadtripille ja lähdetään ihan vaan huvikseen kiertelemään pääkaupunkiseutua ja moikkaamaan ystävää Espooseen. Yllätämme hänet! (Jos ikinä löydämme perille, paikka on nimittäin yhtä sokkeloinen kuin 100 matoa solmussa)
Eilen vietettiin aivan mahtava aamupäivä, käytiin  aamulla vaahtokarkkikaakaolla ja käytiin kuvailemassa nätissä syksyluonnossa. Aamu oli niin lungi, että oli ihan mukava lähteä töihinkin, mieli virkeänä. Värjäsin myös tukan tällä Syoss hiusvärillä, josta luin eräästä blogista. Täytyy myöntää, että tuo väri on todellakin HUIKEA taittamaan keltaista väriä hiuksista!! Se värjää myös maantien värisen tyven, eikä erillistä värinpoistoa tarvita. Suosittelen! Mun tukka ei oo koskaan ollut näin vaalea! Iloisen tyytyväisenä mainittakoon, että hiukset jäi todella pehmeäksi (mutta sateinen keli veti luonnonkiharan ihan pörröön.)
 


 


                                         Takki GT Toppi GT housut H&M kengät DIY-projekti

6 kommenttia:

 1. uii mikä herkku kaakao!<3 ja upeita asukuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Katuuskottavia ;-)

  VastaaPoista
 3. Ihana Alexandra!!!!<3<3<33 T. Hansmuru

  VastaaPoista
 4. Kiva että löytyy muitakin kotka ovat hurahtaneet vaahtokarkki kaakaoon! Se on parasta herkkua syysiltoina :) Ihana blogi sulla, liityin lukijaks. Liitythän säkin mun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! kumma pieni piristys arjen keskellä! <3 Sitähän voisi vääntää kotona mielinmäärin nam.. Käyn kurkkaamassa ja liittymässä! <3

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥