keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Paketti Magichairilta❤

Hyvää keskiviikkoiltaa!

Tänään postista tulla tupsahti odotettu paketti yhteistyökumppaniltani Magichairilta. Olin erityisen innoissani mukana tulleesta ensimäisestä Tangle Teezeristäni! Olen lukenut lukuisia postauksia ja kehuja kyseisestä kapistuksesta, joka soveltuu äärimmäisen hyvin hiustenpidennyksille luvaten pikaista helpotusta takkutukalle. Joten tämän on pakko toimia siis myös luonnonkiharassa käkkärässäni! Tukkaa on aina ollut inhottava harja kun sieltä täältä pistelee ja harjakset tarttuvat pidennysten kiinnityksiin. No tälläpä sitä vaaraa ei ole! Pinkaisin takaisin sisälle kokeilemaan näitä, vaikka olin jo ulkona lähdössä töihin ja bongasin saapuneen paketin postilaatikossa.

Ensimäiset huomiot tulivat tätä hipelöidessäni, ettei näissä ole vaaraa että harjakset menisivät poikki tai niiden väliin menisi hiuksia ja hiusaineiden jäämiä, joita ei saa pois edes hammastikulla kaivamalla. Teezer on kokonaan muovia, joten se soveltuu hyvin pestäväksi juoksevan veden alla ja käytettävänä suihkussa apuna hiushoitoaineiden levityksessä ja miksei vaikka hiusvärinkin, jos valitsee tummanvärisenä.  Olen niin intopiukeana tästä tuotteesta!


Mukana tulivat myös hiustenpidennykset. Ne ovat takkuuntumatonta 100% aitohiusta klipsimenetelmällä, sävyltään #613 ja 50cm pitkät. Klipsit ovat ommeltu hyvin kiinni ja ovat vahvan tuntuiset. Hiukset ovat paksut, sileät ja sormet liukuvat niiden läpi vaivatta.  Ja ne ovat paksut klipseistä latvoihin saakka, eli eivät mitään rotanhäntiä! Näistä on iloa varmastu pitkäksi aikaa, sillä eron entisiin pidennyksiini huomaa heti.


 Im very dämn happy! Laitoin linkit suoraan kuviin, millä pääsee tsekkailemaan kyseiset suoraan Magichairin sivuilta! 
Kertokaas, mitäs tykkäätte?

5 kommenttia:

 1. Pitkät hiukset on aina ihanat. <3 Itsellä kun on vain olkapäille yltävät hiukset, niin sitä tulee tungettua aina klipsit päähän. :) Ehkä mulla on vielä joskus omat hiukset sellaiset, jotka yltää tissien alle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli ennen blondausta reilusti yli olkapäiden, mutta kyllä se vaalentaminen oli sen verran raju että puolet lähti karkeasti :/ harmittaa kyllä, koska en osaa olla yhtään lyhyen tukan kanssa! mutta kun ajattelee näin, hiukset ovat aina uusiutuva luonnonvara, se helpottaa vähän :)

   Poista
 2. upeet hiukset!! wauwauwauuu<3

  VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥