keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Enkelinsiipi

Yoo!

Viime päivät ovat olleet täynnä löhöilyä, mustetta ja vaahtokarkkikaakaota! Mikäs sen parempaa, kuin kotona tehty kaakao, mitä voi tehdä mielinmäärin lisää ja juoda lempi tv-sarjansa siivittämänä lämpimän peiton alla. Nami nami. Kuulostaa jo nyt taas niin hyvältä, että illan suunnitelmat taitavat mennä tänäänkin saman kaavan mukaan!
 Tänään oli tarkoitus maalata valkoiseksi yksi hyllykkö ja etsiä kirppistavaraa myyntiin, mutta laiskuus voitti tämän erän pitkän ja rankan päivän jälkeen. JOSKUS EI VAAN JAKSA TEHDÄ MITÄÄN ja se on ihan ok välillä olla vaan kuin ei olisikaan! Ihana vapaapäivä.

Viimeksi pienestä niittisestä baarilaukustani putosi ripsari ja eyeliner tielle tietämättömille, joten alempana olevat meikit lähtivät testaukseen! Ystäväni vannoo tuon colossal-ripsarin nimeen, joten miksipäs ei ;) Puhelinkin sai vihdoin ja viimein silikonisuojan turvakseen!
 
 Niittipaita H&M collaritakki Ginatricot

  Peplum H&M

Eilen oltiin lähemmäs viisi tuntia tattoo nationilla, kun Hansulle hakattiin tatskaa selkään. Siellä oli vierailevana tatuointitähtenä Terry briteistä, joka teki mahtavaa jälkeä! Hän ei puhunut yhtään suomea, mutta oli todella symppis tyyppi. Hänellä oli muutama kaveri mukana, jotka pitivät seuraa samalla. Tunnelma oli niin rento ja letkeä, höpöteltiin ja juotiin kahvia aivan liian paljon. Niin paljon, että aloin vetämään omia tanssimuuveja ja laulamaan siellä odotellessa ja tuntui että mulla teki paljon tiukempaa istua ja odottaa kuin itse tatuoitava! Itselläkin on tatuointiaika varattuna, kun nuo minun vanhat tarvitsevat vähän uutta väriä. Pakko myöntää, että tuolla iski taas aivan valtava tatuointikuume ja tämäkin aamupäivä on tullut selailtua uusia tatskaideoita! Ihana! Tähän on hyvä lopetella. :)

2 kommenttia:

 1. Toi "timantein" koristeltu paita on ihana! Sama Maybellinen ripsari on mun ehdoton suosikki, josta en luovu koskaan! Onko toi eyeliner hyvää? Itsellä hakusessa uusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Minski! Ripsari vaikuttaa hyvältä, mutta superliner duon voittanutta ei ole! Se pysyy silmissä vaikka kolme päivää ( kyllä festarikansa toteaa :D ) ja on mustaakin mustempi! Hommaa ehdottomasti siis tämä lorealin super duo eyeliner,
   se on joka pennin arvoinen! Vannon! (Kauhean pitkä linkki, mutta tuosta löytyy kuva)

   http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://lorealparis.fi/img/l10n/products/305x262/Cos43_01.jpg&imgrefurl=http://lorealparis.fi/_fi/_fi/products/product-sheet.aspx?code%3DCos43_01&h=262&w=305&sz=21&tbnid=GROqJ75mSJZExM:&tbnh=90&tbnw=105&zoom=1&usg=__yFovGRGiVWxl_OgdjnsC6mQDKZs=&docid=W04GiOlqrAMZrM&sa=X&ei=JihpUupvge3iBNOzgZgH&ved=0CD0Q9QEwAg


   Tuo maxfactorin liner tarttuu joka kerta ripsientaivuttimiin kiinni ja rajaukset lähtee osittain jopa kokonaan pois. -.-' eli sen kanssa pitää vähän kikkailla, muuten ihan ok :)

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥