lauantai 26. heinäkuuta 2014

Dilemma

 


 Hei vaan! Täällä mä oon. Meillä oli eilen järjetön muutto ystäväni kanssa, sillä sitä tavaraa oli hitokseen!!! Voin vannoa juokseneeni raput ainakin 20 kertaa ylös alas. Sama vanha dilemma, kaikki ne perkeleet asuu aina ylimmässä kerroksessa.  Eikä hissistä puhettakaan. Toinen dilemma on se, että miesapujoukot saapuu aina silloin kun muutto on melkeen jo tehty. Sitte ne alkaa kännää ja ehkä kokoaa yhden ikean expedit-hyllyn. Ja siihenkin tarvii ainakin viisi miestä.
 Mainittakoon että pohkeet on sen verran arat, ettei voi istua edes toinen jalka reidellä, kun pohkeesen sattuu. Tosin olin ratsastamassakin pitkästä aikaa, silläkin saattaa olla osansa ;) Ompahan ainakin jalat treenattu tänä viikonloppuna jos ei muuta!
Eilen oltiin kuitenkin rillumarei tässä uudessa omakotitalossa, kun suurin osa tavaroista oli jo järjestyksessä. Radio pauhasi pihalla. Istuttiin ison lava-auton lavalla yöllä ja katottiin tähtiä juomia nauttien. Se oli todella rentouttavaa. Vitsi, kun saisin sen hetken tähän teille, se oli niin ihmeellistä jotenkin. Testattiin talon oma puusaunakin ja hilluttiin pihalla yömyöhään. Perfecto.

Ajelin just kaverin nurmikon ja sain paskahalvauksen, kun näin hirvikärpäsen kädelläni. Litistin sen, mutta ei ne ei kuole. Ei millään, ajatus oksettaa että ne menis pesimään hiuksiin tai vaikka jalkoväliin perhana.
Tuntuu että oon syyhynny joka paikasta nyt sen jälkeen, joten pakko mennä suihkuun juuriharjan kanssa. 
Hyvät viikonloput teille!


2 kommenttia:

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥