perjantai 11. heinäkuuta 2014

Pink chinos

Aloha!!

Täällä me aletaan pikkuhiljaa valmistautumaan viikonloppuun paikallisten Rantajamien säestämänä. Tarkoituksena olisi tehdä sitä hyväksi kehuttua Fresita mansikkaboolia (sprite, mansikka, kiiwi, fresita)
sekä mennä veneellä järvelle kuuntelemaan jamien esiintyjiä. Sää on mitä mahtavin!!!  Ollaan otettu paljon aurinkoa, tehty hyvää ruokaa ja nautittu elämästä. Kiloja on tullut, mutta ei haittaa! En jaksa tai halua kuluttaa näitä päiviä huhkimalla ja diettaamalla.. Mun mielestä kevät ja syksy ovat niitä aikoja jotka voi huoletta käyttää täysillä treenaamiseen, mutta kesällä ja talvella kuuluu nauttia vuodenaikoihin liittyvistä herkuista ja juomista, niin paljon kuin piisaa vaan ja ennenkaikkea rentoutua!

Heti kun aurinko näyttäytyy, mulla tulee hinku laittaa raikkaita värejä päälle ja nämä neonpinkit chinot ovat olleet kovassa huudossa nyt muutaman päivän. Meee like.
Värjäsin myös hiukset Lorealin ammoniakkiomalla (ammoniattomalla, ammoniakkittomalla?! Voi jessus mikä sana = ei ammoniakkia-sana) preference hiusvärillä ja se peitti hyvin tumman tyvikasvun! En uskonut alkuunkaan, kun näin seoksen olevan läpinäkyvää geeliä. Itsellä on todella tumma tyvi, ajattelin ettei toivoakaan sen vaalennusefektistä. Olin positiivisesti yllättynyt. Päälle vielä silvermaski, niin haluttu sävy on sshhiinä.
 Hommasin kokeiluun tätä Garnierin uutuusvoidetta, mikä ikäänkuin "suttaa" ihon epätasaisuudet ja saa sen näyttämään paremmalta! Se toimii todella erinomaisesti meikinpohjustajana. Itsellä on aika isot ihohuokoset poskipäillä ja leuassa, tämä peittää ne todella hyvin käytettäessä ennen meikkivoidetta. Ihosta tulee todella pehmoinen ja mattapintainen. Lisäksi iso puteli on plussaa, yleensä kaikki pohjustajat ovat hemmetin pikkuisia purkkeja, jotka loppuvat liian nopeasti..

Nauttikaa lämmöstä ja aurinkoisesta viikonlopusta, nyt pujahdetaan kesämekkoon ja laitetaan olkihattu päähän;)

2 kommenttia:

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥